Horoscopul zilei de 16 aprilie 2020

Berbec

Îți faci planuri și proiecte de viitor foarte îndrăznețe și cu curaj, dar și cu perseverență ai toate șansele să le pui pe picioare. Atenție la impulsivitate azi!

Taur

Gestionezi din ce în ce mai greu stresul profesional și s-ar putea să te suprasoliciți pe ultima sută de metri. Ai grijă să nu-ți consumi toare rezervele de energie. Vine o minivacanță, însă nu ai vrea să zaci.

Gemeni

Încearcă să păstrezi pentru tine anumite credințe și filozofii, mai ales dacă sunt de natură religioasă. Contextul momentului te poate predispune la dialoguri în contradictoriu și tensiuni pe care le poți evita.

Rac

Încearcă să-ți înfânezi impulsul de a cumpăra în această perioadă, mai ales astăzi pentru că îți poți face o mare gaură în buget. Te atrag toate ofertele online, însă nu toate merită!

Leu

Este o zi intensă pentru tine, atât în plan profesional, unde vrei să rezolvi cât mai repede ce ai de făcut, cât și în plan personal, unde-ți dorești să aloci cât mai mult timp partenerului sau chiar propriei tale persoane.

Fecioară

Dacă începi ziua cu un program bine stabilit nu ai de ce să-ți faci griji. Până seara toate sarcinile și activitățile tale vor fi gata. Ai un randament de invidiat!

Balanţa

Este o zi bună să cucerești sau să ți se aprindă călcâiele după o persoană abia cunoscută. Ai toate armele de seducție în dotare. Dă-i bătaie!

Scorpion

Te confrunți cu unele situații mai puțin plăcute, care te irită și te enervează, vizavi de casă sau de familie. Poți intra în conflicte din cauza unor acte sau cu o persoană dragă.

Săgetător

Ești pusă pe acțiune în plan amoros și fie cucerești pe cineva, fie dacă ai o relație, îți surprinzi partenerul cu o declarație sau cu o cină romantică la care se pot discuta multe.

Capricorn

Este o zi bună să faci plăți, să încasezi bani, să pui finanțele în mișcare, cum s-ar spune, însă evită să faci investiții majore și riscante.

Vărsător

Nivelul de energie este mai ridicat ca în ziua de ieri, însă tocmai din acest motiv s-ar putea să intri în fel și fel de dispute cu cei din jurul tău care nu au aceeași stare ca tine. Tu te vei amuza, dar pe ei îi vei enerva!

Peşti

Mai ai ceva de rezolvat legat de trecut și s-ar putea ca astăzi să te decizi să faci pasul cel mare și să-ți pui ordine în viață, în gânduri sau poate chiar în situația financiară.