Horoscopul zilei de 16 aprilie 2019

Berbec

Zi cu mici probleme de sănătate. Te-ar putea lua o răceală sau ai putea avea o durere de cap. Încearcă să închei mai devreme munca și să te relaxezi spre seară.

Taur

Probleme de comunicare. Simți nevoia să vorbești cu cineva apropiat, însă această persoană refuză să discute cu tine din diverse motive. Te frustrează situația asta.

Gemeni

Probleme în cuplu pot să apară azi, mai ales dacă la mijloc există secrete bine păstrate. Din păcate, situația ar putea degenera într-o ruptură permanentă.

Rac

Ai nevoie să-ți faci ordine în viață, în cap și în buget. Începe cu ce vrei, însă nu mai amâna. Vei avea de pierdut dacă o să continui așa.

Leu

Simți nevoia de a relua o legătură cu cineva, dar nu vrei să-ți calci pe orgoliu și să faci tu primul pas. În ritmul acesta, șansele de împăcare se diminuează de la o zi la alta.

Fecioară

Ai nevoie de timp pentru a-ți reveni după un moment care te-a marcat destul de mult. Poate că nu ar fi o idee proastă să îți iei câteva zile de concediu.

Balanţa

Relațiile cu familia nu sunt cele mai bune și ai prefera să se îmbunătățească mai repede, pentru că nu-ți place deloc tensiunea aceasta, însă nici nu ești dispusă să faci primul pas. Un compromis te-ar ajuta.

Scorpion

Azi ar fi bine să îți oferi ajutorul dacă simți că-l poți oferi cu adevărat. Te-ai putea trezi într-o situație delicată, într-un context în care cuiva i-ar prinde bine experiența și ajutorul tău.

Săgetător

Azi ai nevoie de curaj pentru a spune ce ai pe suflet, dar ar fi bine să ieși din zona de confort și să faci acest pas, pentru că vei avea numai de câștigat dacă o vei face.

Capricorn

Concentrează-te pe ceea ce ai de făcut și nu îi mai ajuta pe ceilalți înainte de a-ți termina treaba. Da, e frumos să ajuți, dar nu realizezi că în felul acesta tu ajungi să muncești dublu.

Vărsător

Partenerul de cuplu te presează să iei o decizie, iar tu nu vrei, de fapt, nimic din ceea ce el îți propune. Poate că ar fi cazul să-i spui asta, n-o să-ți citească gândurile...

Peşti

Te bucuri de tot ceea ce ai și te simți mai recunoscătoare ca oricând. Cu toate acestea, ceva te nemulțumește... Nici tu nu prea îți dai seama despre ce e vorba, dar ceva îți stă pe suflet.