Horoscopul zilei de 16 aprilie 2018

Berbec

Încerci toată ziua să eviţi o persoană care te enervează la culme, dar degeaba. Tot vei da nas în nas cu ea, când te aştepţi mai puţin. Poate că ar trebui să vorbiţi direct şi să vă spuneţi tot ce aveţi să vă spuneţi.

Taur

Cineva din cercul apropiat de prieteni trece printr-o perioadă grea şi are nevoie de susţinere. Vrei să-i mobilizezi şi pe ceilalţi să faceţi o faptă bună, dar vei descoperi că nu toţi au inima deschisă aşa cum o ai tu.

Gemeni

Cineva din familie îţi împărtăşeşte un secret vechi, pe care de acum înainte va trebui să-l păzeşti cu mare grijă. Problema este că tu nu poţi ţine secrete, drept urmare o să fie o provocare.

Rac

Te străduieşti să faci tot ce ţi-ai propus, să duci o viaţă mai organizată, mai curată, mai echilibrată emoţional, dar pentru tine e foarte greu să faci asta, pentru că te hrăneşti din emoţii, iar uneori aceste emoţii nu sunt pozitive.

Leu

Ai nevoie de o sumă de bani destul de mare, drept urmare vei apela la un împrumut sau la un credit. Ai grijă să citeşti cu atenţie toate cerinţele, să nu te trezeşti apoi cu sume ascunse pe care le ai de plătit.

Fecioară

Simţi nevoia unei aventuri, aşa că îţi inviţi partenerul de cuplu la o cină romantică, într-un loc costisitor în care nu ai mai fost până acum. Ai grijă la bani, sunt principala ta problemă în această perioadă.

Balanţa

Azi spui lucrurilor pe nume, chiar dacă asta nu îi bucură deloc pe unii oameni din anturajul tău. Mai bine aşa, decât să te trezeşti cu bârfe sau cu tot felul de zvonuri. Ştii cum se spune, e bine să iei taurul de coarne.

Scorpion

Te aşteaptă o zi destul de grea, dar ai grijă să nu te blochezi în asta. Orice greutate poate fi trecută, cu puţină perseverenţă. Iar daca e ceva ce simţi că te depăşeşte, cere ajutorul cuiva, nu-i nicio ruşine.

Săgetător

Bucură-te de o zi absolut superbă, în care toate lucrurile îţi ies perfect, şefii te apreciază, prietenii te laudă şi te invită la tot felul de evenimente şi viaţa chiar pare roz...

Capricorn

Azi eşti concentrată pe muncă mai mult ca oricând, iar nişte calcule îţi cam strică ziua, dar noroc cu partenerul de cuplu care te aşteaptă acasă cu o surpriză. O să uiţi de toate supărările.

Vărsător

Încerci să faci faţă tuturor provocărilor azi, dar nu îţi iese prea bine. Simţi că pur şi simplu nu mai ai putere, nu mai ai energie. Încă un pic, vacanţa de 1 mai e foarte aproape, mai ai puţină răbdare.

Peşti

Eşti în centrul atenţiei azi, iar asta îţi place foarte mult. Aveai nevoie de nişte atenţie, de afirmare... în ultima perioadă te închisesei prea mult în tine. Dar uite că în sfârşit totul revine la normal.