Horoscopul zilei de 15 septembrie 2019

Berbec

Așteaptă-te la o surpriză din partea partenerului de cuplu. Poate fi vorba de un cadou pe care ți-l doreai de ceva vreme sau de o invitație la o cină romantică în oraș.

Taur

Azi ai o zi bună pentru că, în sfârșit, reușești să creezi o legătură cu o persoană pe care o admirai din umbră de ceva vreme. Vă apropiați încet, dar sigur, iar asta te bucură nespus.

Gemeni

Simți nevoia să îți dai pe față emoțiile, să spui tot ce te apasă, tot ce îți stă pe suflet, dar persoana căreia îi spuneai totul de obicei are azi o atitudine foarte distantă. Te vei întrista, dar trebuie să fii înțelegătoare.

Rac

Primești vești legate de o viitoare vacanță. Poate o cerere a fost acceptată, un bilet s-a rezervat, ai găsit cazare unde voiai.  Posibil ca partenerul de cuplu să nu fie la fel de entuziasmat ca tine, iar asta să te deranjeze, dar evită criticile.

Leu

Sunt șanse mari să faci un drum azi, să pleci într-o călătorie și chiar să cunoști oameni minunați, care te vor cuceri pe loc. Se leagă noi relații de prietenie și asta te va face fericită.

Fecioară

Te simți răspunzătoare pentru o problemă care apare în familie, deși nu e vina ta și nu trebuie să-ți asumi asta. Cineva va încerca să te acuze, dar cel puțin, nu te sabota singură.

Balanţa

Azi te emoționează tot ce e în jurul tău, te simți sensibilă, vulnerabilă și simți nevoia de a fi protejată. Momente de intimitate în cuplu. Profită pentru a restabili legătura cu persoana iubită.

Scorpion

Cineva din familie îți face o surpriză, iar asta te-ar putea emoționa până la lacrimi. Accepți cu bucurie darul și petreci o seară minunată cu gândul la această zi superbă.

Săgetător

Azi vrei să rezolvi multe lucruri în același timp, iar asta s-ar putea să te coste. O să-ți prinzi urechile într-o problemă și nu vei reuși să o rezolvi fără ajutorul unei persoane apropiate.

Capricorn

Partenerul de cuplu îți e aproape și te poate susține, poate ajunge prin cuvintele direct la sufletul tău. Nu ai motive să te temi de nimic. Posibil să vă întindeți la povești și vă apropiați și mai mult.

Vărsător

Sunt șanse mari azi să primești niște vești legate de bani. Fie ți se înapoiază un împrumut, fie primești o sumă de bani drept bonus, cert e că o să ai motive pentru a sărbători.

Peşti

Începi ziua cu energie și bună dispoziție, iar asta te face să-ți dorești să ieși în oraș, să comunici cu cei dragi. Este o zi tocmai bună pentru relaxare și răsfăț.