Horoscopul zilei de 15 septembrie 2017

Berbec

Horoscopul zilei de 15 septembrie 2017 - Berbec

Este posibil să te lași influențat de părerile celorlalți, mai ales atunci când ai de-a face cu persoane puternice, charismatice, cu autoritate sau funcții înalte. Se discută mult pentru a reuși să iei totuși o decizie în privința locului de muncă, a unui eventual proces sau chiar a unor probleme de sănătate.

Taur

Horoscopul zilei de 15 septembrie 2017 - Taur

Te simți în formă, ești plin de energie, încă de la începutul acestei zile chiar dacă ai de înfruntat unele probleme care vin din zona prietenilor, a dorințelor, idealurilor care par destul de greu de pus în practică. Se cere mai multă atenție la colaboratorii cu care vrei să închei înțelegeri și celor cu care împărtășești ideile tale. Ești destul de nemulțumit, în privința carierei tale.

Gemeni

Horoscopul zilei de 15 septembrie 2017 - Gemeni

Ești foarte conștient că se acutizează problemele care țin de casă, partimoniu dar și de relația cu părinții, este posibil chiar să afli despre o problemă de sănătate cu care se confruntă unul dintre părinți. În prima parte a acestei zile încerci să te detașezi de cei din jur, preferând starea de solitudine.

Rac

Horoscopul zilei de 15 septembrie 2017 - Rac

Te simți susținut de către prieteni, mai ales atunci când vine vorba despre domenii care vizează studiile superioare sau călătoriile peste hotare dar și în zona spiritualității. Te concentrezi foarte mult pe studiu, pe transformările din planul spiritual astfel că este recomandat să-ți asculți inuiția, îndeosebi în relația cu superiorii.

Leu

Horoscopul zilei de 15 septembrie 2017 - Leu

Te poți bucura de o oarecare susținere în carieră, la începutul acestei zile. Nu te lăsa însă impresionat de promisiunile care ți se fac, este posibil ca, în spatele acestor propuneri de „mai bine” să fie ceva care poate să-ți aducă pierderi financiare. Atenție la investițiile pe care vrei să le faci acum și la documentele pe care le semnezi.

Fecioară

Horoscopul zilei de 15 septembrie 2017 - Fecioara

Te poți confrunta cu tot felul de dicuții, contraziceri, certuri în relația cu partenerul de viață și/sau în relațiile de afaceri, colaborări. Este acesta un moment oportun pentru a reconfigura anumite relații, eventual să-ți schimbi atitudinea față de ceilalți dar și modul general în care percepi oamenii și viața.  

Balanţa

Horoscopul zilei de 15 septembrie 2017 - Balanța

Este posibil să nu obții chiar ceea ce ți-ai propus, în privința locului de muncă. Ba chiar poți descoperi unele neajunsuri care vizează relația cu colegii dar și cu superiorii. Atenție la problemele de natură juridică! Pot fi reluate acum unele acțiuni, discuții care te forțează să schimbi direcția, în plan profesional.

Scorpion

Horoscopul zilei de 15 septembrie 2017 - Scorpion

Te poți bucura de susținere venită din partea partenerului de viață, în unele demersuri care vizează cheltuieli neprevăzute dar și pentru un proiect legat de carieră sau o afacere. Putem vorbi însă și de o mare fierbere, în privința sentimentelor, a relației cu persoana iubită.

Săgetător

Horoscopul zilei de 15 septembrie 2017 - Săgetător

Ești profund nemulțumit de problemele apărute în zona carierei având acum ocazia să constați că ești respins de către persoane pentru care ai fost de un real sprijin, până de curând. Asta este, se mai întâmplă! Poți fi dat la o parte de prieteni, tocmai atunci când îți este cel mai greu. Este momentul să te mobilizezi și să nu-ți pierzi curajul.

Capricorn

Horoscopul zilei de 15 septembrie 2017 - Capricorn

Este favorizată relația cu copii, în prima parte a perioadei analizate. Acorda atenție la posibilele probleme care pot apărea în zona prietenilor, a unui grup, organizație din care faci parte. Evită pe cât posibil, în această perioadă, încheierea oricăror contracte, semnarea de documente, dacă intuiția îți spune să nu faci acest lucru.

Vărsător

Horoscopul zilei de 15 septembrie 2017 - Vărsător

Au loc acum transformări importante, care vizează finanțele, resursele de care dispui. Se pare că este timpul să te dedici mai mult relației cu propriul copil dar și cu părinții. Deși te poți confrunta cu tot felul de probleme legate de carieră ai ocazia să constați că ai rămas restant, în ceea ce privește viața privată.

Peşti

Horoscopul zilei de 15 septembrie 2017 - Pești

Te afli într-o stare de mare tensiune. Pe de o parte vrei să-ți spui punctul de vedere, ceea ce simți și gândești dar, pe de altă parte, ai tot felul de frici, rețineri, teama de a nu îndepărta anumite persoane dragi de lângă tine. Ai nevoie de o confirmare, aștepți vești care nu mai vor să vină sau poți avea sentimentul că nu ești ascultat.