Horoscopul zilei de 15 octombrie 2019

Berbec

Ai tendința de a te certa cu cei din jur și o să devii o persoana non grata la locul de muncă și în anturaj. Temperează-te!

Taur

Poți primi aprecieri și laude la locul de muncă și acest aspect te va bucura și-ți va ridica stima de sine.

Gemeni

Este o zi foarte bună pentru a negocia ceva. Poți primi o ofertă avantajoasă și ar fi de preferat să nu o ratezi.

Rac

Este o zi foarte bună pentru activități în cuplu. Poți reuși să rezolvi un conflict mai vechi, latent pe care-l ai cu partenerul de viață.

Leu

Azi te poți îndrăgosti mai ușor ca niciodată, așa că ai grijă pe cine lași să te cucerească, mai ales dacă ești într-o relație.

Fecioară

Se întrevăd conflicte în cuplu și cel mai probabil au la bază niște lipsuri financiare, niște cheltuieli nefondate care au destabilizat bugetul comun.

Balanţa

Se întrevăd conflicte în cuplu și nu este exclus ca atitudinea partenerului de viață să fie rece, indiferentă, nepăsătoare.

Scorpion

Oboseala începe să-și spună cuvântul și nu este exclus ca din această cauză să faci niște greșeli la muncă sau în calcule.

Săgetător

La locul de muncă poți intra în controverse cu colegii ca urmare a unor sarcini și responsabilități neîndeplinite corespunzător.

Capricorn

Atenție la tranzacțiile pe care le faci astăzi! Poți fi păcălită sau poți pierde o sumă de bani. Poți plăti mai mult decât valorează pentru un obiect, serviciu.

Vărsător

Atenție la modul în care îți manifești autoritatea în fața superiorilor. Este posibil ca azi să dai dovadă de exces de zel și atitudinea să nu fie deloc apreciată.

Peşti

Încearcă să ai mai multă grijă la dialogul cu colegii de muncă și la imaginea pe care o afișezi la locul de muncă.