Horoscopul zilei de 15 octombrie 2018

Berbec

Începi ziua cu energie și bună dispoziție, iar asta te face să muncești mai cu drag, dar și mai eficient. O să-ți termini treaba mai devreme azi și s-ar putea să te recompensezi cu un mic răsfăț.

Taur

Sunt șanse mari azi să primești niște vești legate de bani. Fie ți se înapoiază un împrumut, fie primești o sumă de bani drept bonus, cert e că o să ai motive pentru a sărbători.

Gemeni

Azi te emoționează tot ce e în jurul tău, te simți sensibilă, vulnerabilă și simți nevoia de a fi protejată. Partenerul de cuplu îți e aproape și are cuvintele la el, drept urmare spre seară vă întindeți la povești și vă apropiați și mai mult.

Rac

Azi vrei să rezolvi multe lucruri în același timp, iar asta s-ar putea să te coste. O să-ți prinzi urechile într-o problemă și nu vei reuși să o rezolvi fără ajutorul unei persoane apropiate.

Leu

Cineva din familie îți face o surpriză, iar asta te-ar putea emoționa până la lacrimi. Accepți cu bucurie darul și petreci o seară minunată cu gândul la această zi superbă.

Fecioară

Te bucuri de o mică reușită la locul de muncă, dar o problemă care ține de casă îți umbrește din fericirea aceasta. Ai nevoie de ajutor și îți e rușine să-l ceri, deși nu ar trebui.

Balanţa

Te simți răspunzătoare pentru o problemă care apare la locul de muncă, deși nu e vina ta. Cineva va încerca să aducă acest argument, dar din păcate tu te cam sabotezi singură.

Scorpion

Sunt șanse să faci un mic drum azi, în interes de serviciu, însă acest drum îți va scoate în cale niște oameni minunați, care te vor cuceri pe loc. O să vă împrieteniți, iar asta te va face fericită.

Săgetător

Ai nevoie de ajutorul unei persoane din familie pentru a rezolva o problemă ce ține de acte - acte pentru o moștenire sau pentru o donație în familie. Cum nu primești acest ajutor, o să ți se cam ducă toată energia pozitivă.

Capricorn

Primești vești legate de o viitoare vacanță, vești îmbucurătoare și vrei să i le spui de îndată și partenerului de cuplu. Acesta însă nu e la fel de entuziasmat ca tine, iar asta te deranjează.

Vărsător

Simți nevoia să îți dai pe față emoțiile, să spui tot ce te apasă, tot ce îți stă pe suflet, dar persoana căreia îi spuneai totul de obicei are azi o atitudine foarte distantă. Te întristezi.

Peşti

Azi ai o zi bună pentru că, în sfârșit, reușești să creezi o legătură cu o persoană pe care o admirai din umbră de ceva vreme. Vă apropiați încet, dar sigur, iar asta te bucură nespus.