Horoscopul zilei de 15 noiembrie 2019

Berbec

Ai tendința de a idealiza locul de muncă sau o ofertă de colaborare care ți se face astăzi. Evită să iei decizii fără să cunoști toate datele problemei!

Taur

Te simți obosită și puterea de muncă este la cote minime. Urmează weekendul așa că te sfătuim să profiți din plin de zilele libere pentru a te odihni.

Gemeni

Este o zi bună pentru a te uita în trecutul tău și a da drumul unor amintiri care nu-și mai au rostul și nu te mai reprezintă.

Rac

Ai șanse mari să cunoști o persoană care să te atragă peste măsură și să te lăși cucerită foarte ușor. Dacă ești singură, s-ar putea ca începând de azi să nu mai fii!

Leu

Este o zi bună pentru a face un comision, pentru a încasa o sumă de bani. În plan sentimental, te sfătuim să schimbi abordarea față de persoana iubită pentru că riști să agravezi lucrurile dacă mai continui așa.

Fecioară

Tinzi să fii foarte orgolioasă astăzi într-o chestiune care ține de principii, iar această atitudine la locul de muncă îți poate aduce dezavantaje.

Balanţa

Evită astăzi să faci cheltuieli majore, mai ales dacă nu sunt justificate. Amână investițiile pentru săptămâna viitoare.

Scorpion

Este o zi favorabilă pentru a-ți manifesta sentimentele față de persoana iubită. Nu mai ezita, ci spune ceea ce simți cu mai multă încredere în tine.

Săgetător

Starea emoțională va fi destul de oscilantă astăzi și poți deveni mult mai sensibilă la părerile celor din jur. Încarcă-te cu energie pozitivă în brațele partenerului.

Capricorn

Mândria ar putea să te facă o persoană mai puțin plăcută astăzi și din acest motiv să ai parte și de conflicte cu cei din jur. Nu exagera!

Vărsător

Atenție mare la locul de muncă unde poți fi ținta unor răutăți și invidii ale celor din jur. Evită să intri în polemici și să sari în apărarea altora.

Peşti

Cineva din anturajul profesional poate veni la tine cu o propunere, cu o ofertă care, pe cât de avantajoasă pare să fie, pe atât de mincinoasă și ipocrită este în realitate. Nu te lăsa păcălită!