Horoscopul zilei de 15 noiembrie 2018

Berbec

O zi bună marcată de tot felul de întâlniri. Ai grijă cum reacționezi dacă se întâmplă să dai nas în nas cu vreun fost partener de cuplu. Sunt încurajate discuțiile, dar ferește-te de reluarea legăturilor romantice.

Taur

Orice s-ar întâmpla azi, încearcă să nu cedeți sub nivelul de stres al zilei. Trage aer în piept, bea un ceai, ieși la o plimbare și organizează-ți bine programul. Ai multe de făcut și timpul e limitat.

Gemeni

Un prieten îți atrage atenția că cineva din grupul vostru a început să vorbească urât despre tine. Fă tot posibilul să rezolvi situația cu calm și cu echilibru. Nu uita că sunteți adulți și o conversație poate să fie întotdeauna soluția potrivită.

Rac

Dacă ai impresia că azi nimic nu îți iese, să știi că e doar părerea ta. Ceilalți par să fie foarte mulțumiți de munca pe care o faci și de atenția pe care o acorzi lucrurilor. Așadar acceptă că ai putea avea o zi proastă și mergi mai departe.

Leu

Cineva s-ar putea să flirteze cu tine azi. Încearcă să nu intri în acest joc, mai ales dacă știi că între voi nu poate fi nimic. Și chiar dacă îți place, și ești disponibilă, să știi că nu e o zi bună pentru început relații.

Fecioară

Azi s-ar putea să ai mici probleme în cuplu, dar încearcă să nu te blochezi în asta și să nu faci vreo prostie care să îți afecteze relația pe termen lung, pornind de la niște detalii. Orice te deranjează, ar trebui să îi poți spune partenerului.

Balanţa

O zi agitată, cu mesaje complicate, pe care tu pare că nu le poți înțelege. Indiferent că e vorba de relații sau de business, azi ar trebui să te asiguri că ceea ce ai înțeles tu e exact ceea ce a vrut să-ți transmită interlocutorul. Altfel, s-ar putea să apară probleme.

Scorpion

O zi ciudată, de dimineață și până seara. Singurul lucru care ar trebui să te relaxeze, dacă e posibil așa ceva, e că nu ți se întâmplă doar ție să ai o astfel de zi azi. Mai toată lumea trece prin momente complicate, iar de vină sunt planetele. Mâine va fi o zi mai bună.

Săgetător

Încearcă să nu provoci probleme azi. Nici în viața ta, nici în viețile altora. Ai putea fi tentată să flirtezi cu o persoană interzisă - un șef sau poate un coleg căsătorit ori cu iubitul prietenei tale - abține-te. Nici ție nu ți-ar plăcea să fii în postura partenerei acelui bărbat.

Capricorn

Cineva o să-ți propună o afacere interesantă azi. Nu accepta imediat, nu semna nimic, indiferent de cât de profitabilă ți s-ar putea părea. Ai grijă la clauzele ascunse din contract și citește totul cu atenție înainte. Mai bine ai cere câteva zile pentru a te lămuri cum stau treburile.

Vărsător

Șansele de reușită, în orice problemă, sunt maxime astăzi mai ales dacă ești dispusă să lași de la tine. Dacă nu te opui ideilor celorlalți și ești deschisă faptului că altcineva ar putea avea o idee mai bună ca a ta, ai toate șansele de succes.

Peşti

Azi nu e o zi bună pentru afaceri, nici măcar pentru comunicarea la locul de muncă sau pentru relațiile de prietenie. O să apară conflicte, iar tu nu ai nici cheful necesar, nici energia necesară pentru a le gestiona. Ține-te departe de orice ceartă.