Horoscopul zilei de 15 martie 2020

Berbec

Dai dovadă de multă înțelepciune în dialogul cu persoana iubită. Faptul că ești mai înțelegătoare decât de obicei te poate ajuta să lămurești o situație delicată din trecut.

Taur

Ai putea primi o sumă de bani absolut neașteptată din partea unei rude. În unele cazuri, nativii ar putea câștiga un concurs, iar premiul să fie un avantaj material.

Gemeni

Ai putea intra într-un conflict destul de serios cu partenerul de viață sau cu partenerii de afaceri, cu colaboratorii, prin urmare te sfătuim să nu forțezi nota.

Rac

Ești energică și motivată și reușești să-ți îndeplinești cu conștiinciozitate sarcinile zilnice. Atenție la unii prieteni care-ți pot pune bețe în roate într-un plan!

Leu

Ești înclinată către distracție și aventură și nu este exclus ca în urma unui flirt nevinovat să te trezești îndrăgostită.

Fecioară

Ai ocazia să te reîntâlnești cu vechi prieteni, persoane cu care cândva ai avut o legătură deosebită, iar șansele de a o relua sunt destul de mari.

Balanţa

Reușești să fii pe aceași lungime de undă cu cei din jur și să dizolvi un conflict legat de autoritate cu ajutorul atitudinii tale optimiste.

Scorpion

Poți primi o sumă de bani, un câștig material sau o oportunitate de a-ți îmbunătăți rapid și ușor situația financiară.

Săgetător

Te simți mult mai bine din punct de vedere al sănătății fizice și mentale. Încetul cu încetul nivelul de optimism și energie își revin la normal.

Capricorn

Este posibil ca unele amintiri și situații din trecut pe care le consideri neîncheiate să se reîntoarcă în prezent pentru a fi înțelese și rezolvate.

Vărsător

Te poți pune în evidență în anturaj, în fața prietenilor grație ideilor tale unice, inedite, care pot revoluționa orice activitate.

Peşti

Reușești să te faci foarte bine înțeleasă, chiar am putea spune că ai descoperit secretul comunicării. Moment foarte bun pentru a relua relații mai vechi și pentru a te împăca cu cei dragi.