Horoscopul zilei de 15 martie 2019

Berbec

Interesul pentru locuință va crește semnificativ azi și te poți preocupa de renovarea sau redecorarea casei. Atenție la discuțiile în contradictoriu cu membrii familiei!

Taur

Poți primi vești din străinătate, de la prieteni sau rude, și nu este exclus chiar să planifici o călătorie dincolo de granițele țării. Comunicarea este la cote înalte. Profită de acest aspect pentru a lega noi prietenii!

Gemeni

Poți face niște cheltuieli astăzi care nu erau planificate și care ți-ar putea înjumătăți bugetul. Te sfătuim să eviți shoppingul și să te concentrezi pe găsirea de noi soluțuu pentru a-ți îmbunătăți bugetul.

Rac

Ești mai sensibilă, mai sentimentală și mai emotivă decât de obicei, dar și mai romantică. Profită de context și surprinde-ți partenerul cu o cină sau o declarație de dragoste!

Leu

Nu te simți în apele tale și este posibil să fii răscolită de gânduri, amintiri și frământări pe care nu le-ai rezolvat în trecut.Nu este exclus ca o fostă iubire sa-ți apară în cale.

Fecioară

Poți afla niște lucruri mai puțin plăcute despre un prieten sau niște planuri făcute cu cei din anturaj s-ar putea amâna. Păstrează-ți calmul și reorganizează-ți timpul liber în favoarea ta!

Balanţa

La locul de muncă situația ar putea fi ușor tensionată din cauza amânării unor aprobări, unor proiecte sau unor plăți. Încearcă să nu te stresezi mai mult decât este necesar și să vezi partea plină a paharului: mîine este weekend! Relaxează-te!

Scorpion

Poți intra în conflicte cu persoana iubită din cauza unor opinii, unor principii de viață diferite și nu este exclus să fii învinsă în contraargumente.

Săgetător

Din punct de vedere financiar, astăzi ești norocoasa zodiacului. Fie primești o sumă de bani, fie un cadou, fie un bun material pe care ți-l doreai și, inconștient, chiar îl așteptai.

Capricorn

Dacă ai copii, pregătește-te pentru discursuri lungi și lămuritoare cu privire la o situație cu care aceștia se confruntă și pentru care necesită lămuriri. Moment încărcat de sensibilitate, favorabil artiștilor și creației.

Vărsător

Te sfătuim să fii mai relaxată la locul de muncă și să te detașezi de toate problemele atunci când ai ieșit pe ușa biroului. În caz contrar, în weekend s-ar putea să fii epuizată psihic, dar și fizic.

Peşti

Te sfătuim să socializezi mai mult, să ieși în oraș și să cunoști oameni noi. Șansele de a te îndrăgosti sunt mari. Succes!