Horoscopul zilei de 15 martie 2018

Berbec

Continuă să zâmbești și astăzi. Veștile bune pe parte profesională nu vor întârzia să apară, iar tu te vei putea bucura de aprecieri atât verbale, cât și materiale.

Taur

Începe să iasă soarele pe strada ta și devii din ce în ce mai relaxată pe toate planurile. O veste bună  sau un cadou din partea iubitului și-ar putea face apariția astăzi.

Gemeni

Vremea de afară îți luminează chipul și începi să te încarci cu energie, iar cei din jur îți vor aprecia zâmbetul și buna-dispoziție. Încearcă să nu mai fii atât de lingușitoare astăzi, căci s-ar putea să fii ironizată de cei din jur.

Rac

Este o zi minunată pentru a o petrece alături de cei dragi. Dacă ai întreținut un conflict cu cineva din familie, astăzi poți face primul pas spre împăcare.

Leu

Cineva din anturaj sau de la locul de muncă va aduce prejudicii imaginii tale, cu alte cuvinte te va vorbi pe la spate. Ține capul sus, zâmbește-i și abține-te de a-i întoarce moneda. Vei vedea mai târziu că nu merită.

Fecioară

În anturajul tău, poate chiar în familie, ai parte de o persoană care-ți urmărește cu atenție fiecare pas. Încearcă să fii mai atentă în jurul tău și să te ferești de acest tip de persoane.

Balanţa

Apelezi la sursa ta de economii pentru a ajuta o persoană dragă și nu regreți absolut deloc. Posibil ca un prieten sau chiar un membru al familiei să îți ceară sfatul într- situație delicată.

Scorpion

Dacă nu vei renunța la unele vicii s-ar putea să rămâi singură. Sunt șanse mari ca astăzi să te cerți cu partenerul din cauza unor plăceri, dorințe, ce țin de propria ta persoană, dar care, însă îl pot răni pe acesta.

Săgetător

Niște activități extra job sau niște sarcini suplimentare te-ar putea reține peste program la locul de muncă. Încearcă să-ți controlezi mai bine emoțiile negative și stările de nervi atunci când ajungi acasă.

Capricorn

O zi minunată se anunță pentru tine. Ești veselă, plină de energie și ai șanse mărețe să-ți îmbunătățești relațiile cu cei din jur, în special dacă ești în conflict cu cineva de la locul de muncă.

Vărsător

Ziua de astăzi va fi importantă pentru tine, în special pe plan personal unde vei avea ocazia să-ți evidențiezi niște calități sau să întâlnești niște persoane care să te susțină într-un proiect.

Peşti

Este posibil să primești noi responsabilități la locul de muncă, însă nu trebuie să vezi situația într-un mod negativ, ci să încerci să cauți avantajele, cu siguranță există. Dacă știi să pui problema, te poți alege chiar cu o bonificație sau o mărire de salariu.