Horoscopul zilei de 15 mai 2020

Berbec

S-ar putea să simți că o serie de proiecte profesionale bat pasul pe loc sau poate fi vorba de blocaje în obținerea unei funcții, în progresul profesional, la modul general.

Taur

Este nevoie să-ți schimbi niște principii pentru că se pare că acestea te țin pe loc și nu te lasă să evoluezi, să progresezi.

Gemeni

S-ar putea ca niște venituri să-ți fie blocate în această perioadă. Poate fi vorba inclusiv de imposibilitatea de a intra în posesia unei moșteniri, a unui credit.

Rac

Azi simți mai intens ca niciodată că cel de lângă tine nu te reprezintă. S-ar putea să fie nevoie să-ți analizezi foarte atentă relația din acest punct de vedere. Nu te grăbi să semnezi o ofertă de colaborare, asociere.

Leu

Locul de muncă ți se pare acaparant, te epuizează și simți că nu ai nicio perspectivă de viitor. Reevaluează-ți cu atenție acest sector.

Fecioară

Reevaluează-ți atenția pe care o acorzi partenerului, iubirii, în general. Pare a fi un sector un simți că bați pasul pe loc, că nu reușești să-ți atingi un scop.

Balanţa

Relația cu familia poate fi tensionată astăzi și poți avea parte de conflicte din cauza unor limitări și restricții impuse de aceștia. Poate fi vorba și de un șef care exagerează, de o persoană cu autoritate în viața ta.

Scorpion

Ai mare grijă ce și cum comunici astăzi. Se întrevăd unele blocaje legate de acest sector și acest aspect îți poate limita unele planuri.

Săgetător

Situația financiară nu este deloc roz și veștile neplăcute pot veni în continuare. Se poate să pierzi o sursă de venit, să ți se limiteze o plată.

Capricorn

Jupiter, planeta beneficiilor și a progresului, va retrograda începând de astăzi în zodia ta și s-ar putea să fii mai pesimistă și mai negativistă ca niciodată. Încearcă totuți să-ți menții echilibrul și să-ți schimbi perspectivele de viitor.

Vărsător

Te lași măcinată și frământată de gânduri, frici, temeri și multe aceste stări te pot afecta negativ. Este timpul să lași în spate ceva legat de trecut pentru a putea progresa.

Peşti

Un proiect ți se pare că stagnează sau ți se pare imposibil de a-l pune în mișcare, însă va fi nevoie să-ți schimbi strategia și perspectiva.