Horoscopul zilei de 15 mai 2019

Berbec

Dragostea ar putea intra azi în viața ta, dacă nu ești deja implicată într-o relație. Dacă ai un partener de cuplu, atunci relația voastră ar putea să ajungă într-o nouă fază, să avanseze sau să fie oficializată.

Taur

Te bucuri de atenția celor din jur și ai idei bune azi. Ar fi cazul să și profiți de ele, în cel mai constructiv mod cu putință, dacă vrei să faci rost de bani. Planurile de pe hârtie așteaptă să fie puse în practică.

Gemeni

Azi ai putea flirta direct sau indirect, cu o persoană din trecut. Indirect înseamnă că internetul ar putea fi mediul propice pentru mica voastră idilă, dar ai grijă dacă ești implicată într-o relație, pentru că partenerul tău sigur nu ar fi încântat de asta.

Rac

Nu-ți place să fii în centrul atenției, dar azi s-ar putea întâmpla asta, în cel mai pozitiv mod. Încearcă să treci peste zona de confort și să te bucuri de fiecare moment, chit că nu este cea mai convenabilă variantă pentru tine.

Leu

Astrele îți trimit energie pozitivă pentru a ieși din starea de melancolie în care te-ai afundat. Socializează și concentrează-ți atenția pe ceea ce ai de făcut, pentru a evita micile stări de depresie.

Fecioară

Ai nevoie de un prieten cu care să poți vorbi orice, oricând. Din păcate, partenerul de cuplu nu mai este de multă vreme o opțiune, de vreme ce relația voastră scârțâie din ce în ce mai mult. Socializând vei găsi persoana potrivită.

Balanţa

Orice s-ar întâmpla azi, cheltuiește prudent banii. Nu vrei să rămâi cu datorii la final de lună... din nou. Încearcă să îți faci un buget și să te ții de el. Sunt favorizate discuțiile despre bani.

Scorpion

Azi primești vești legate de sănătatea ta sau a unei persoane dragi. Pentru că sunt unele cel puțin bune, o să ai motiv de sărbătorit. Planifici o ieșire sau o întâlnire cu prietenii și apropiații pentru week-end sau ești invitată la o petrecere.

Săgetător

Când crezi că nu mai poți, mai străduiește-te puțin. Lucrurile bune, sau chiar grozave, ies din acele soluții de ultim moment, acele soluții pentru care te-ai străduit cel mai puțin, care au venit din disperare. Important e să nu cedezi.

Capricorn

Ai discuții în familie despre un subiect sensibil, pe marginea căruia nu reușiți să vă puneți de acord. Încearcă să-ți menții punctul de vedere, dar și răbdarea, dacă vrei ca varianta ta să fie luată în considerare.

Vărsător

Sunt slabe șansele ca azi să-ți duci planurile la final, dar asta nu înseamnă că ar trebui să cedezi de îndată ce nu-ți iese ceva. Din contră! Străduiește-te cât poți pentru că în cele din urmă... norocul ni-l mai facem și singuri, nu?!

Peşti

Sunt mari șanse ca azi să primești acordul pentru un plan mai vechi pe care îl țineai în mare parte secret. Sau să primești banii pentru a-ți duce acest proiect la un alt nivel. O să fie o zi bună, mai ales din punct de vedere profesional.