Horoscopul zilei de 15 mai 2018

Berbec

Pregătește-te pentru o zi plină! De la primele ore ale dimineții și până seara târziu vei avea ceva de făcut. O să te epuizeze ziua aceasta, o să îți testeze nervii și o să te ducă pe culmile disperării. Norocul tău e că îți place ce faci, în ciuda oboselii, pentru că altfel probabil că ți-ai fi dar deja demisia.

Taur

Azi ai toate șansele să primești un cadou inedit, un cadou la care nu te-ai fi așteptat niciodată, un cadou destul de scump... O să ai o dilemă, dacă să-l returnezi sau nu, dar până la urmă o să iei cea mai potrivită decizie și probabil că îl vei păstra pentru a te bucura de el.

Gemeni

Ziua de azi vine cu mulți nervi la pachet, așa că pregătește-ți un ceai de mușețel, respiră adânc și gândește-te că totul va trece. Oamenii din jurul tău îți vor testa răbdarea, iar tu vei face față cu stoicism. Altcineva în locul tău nu ar fi rezistat până acum.

Rac

E timpul să te bucuri de lucrurile mici din viața ta și să uiți de tot stresul de la serviciu. Ieși cu un prieten, cumpără-ți ceva care îți face plăcere, investește în tine. O să treacă repede ziua de azi, dar numai dacă îți îndrepți atenția asupra ta o să treacă cu bine. Altfel, te va epuiza.

Leu

Ziua de azi te învață o lecție. O lecție pe care ar fi trebuit să o știi deja - e important să îi ajuți pe cei din jur, ceva ce tu oricum făceai, dar e important să te gândești și la tine. Pe cât de puternică ești, ca și persoană, pe atât de devotată ești celor din jur. Uneori, e bine să te pui pe primul plan.

Fecioară

Azi trebuie să faci rapid rost de bani și numai un împrumut te-ar putea salva. Vorbește cu un prieten apropiat și spune-i despre situația ta. Dacă nu reușești să faci asta, va trebui să cauți o soluție de compromis și să ieși din această problemă pe cont propriu.

Balanţa

Azi cineva de la locul de muncă îți tot pune bețe-n roate, iar tu observi, dar s-ar putea să te hotărăști să nu faci nimic în sensul acesta, tocmai pentru a vedea cât de departe poate merge acel om cu sabotajul. Ai grijă, te joci cu focul!

Scorpion

Te dedici familiei azi și planurilor de viitor. Poate planifici o vacanță, poate le propui celor dragi o aventură în natură, cine știe... cert e că spiritul tău aventuros îi cuprinde pe toți, iar răspunsurile lor s-ar putea să te surprindă!

Săgetător

Azi ai șanse mari să primești bani la locul de muncă, să găsești bani pe jos sau să ți se înapoieze o sumă de bani. Oricum ar fi, o să închei ziua cu mai multe finanțe, iar asta te va entuziasma peste măsură pentru că chiar aveai nevoie de niște bani.

Capricorn

Azi planifici un eveniment major care se va întâmpla spre sfârșitul acestei săptămâni - fie că e o nuntă, un botez, o aniversare, te implici cât poți de mult, tocmai pentru a-i face fericiți pe toți cei care vor participa la acest minunat eveniment.

Vărsător

Ziua de azi e o zi pe care nu o vei uita niciodată! E ziua în care tu vei spune DA răspicat sau ziua în care vei afla că familia ți se va mări. Oricare ar fi motivul, ziua de azi îți va aduce extrem de multă fericire și cel mai probabil este că o vei încheia cu lacrimi de bucurie.

Peşti

O ceartă acasă sau la locul de muncă îți poate strica toată energia, toată ziua, toată dispoziția. Încerci să uiți repede de asta, dar nu poți - îți vin în minte cuvintele spuse de persoana cu care te-ai certat. E cazul să nu te mai consumi atât, nici măcar nu merită!