Horoscopul zilei de 15 iunie 2018

Berbec

Te dedici unei cauze pierdute, iar asta o să-ți ocupe toată ziua. Calmează-te și acceptă că oamenii mai au și zile proaste uneori. Cel mai important azi e să nu-ți verși nervii pe ceilalți. Ține minte asta.

Taur

Astrele te îndeamnă să faci tot felul de nebunii azi, lucru care s-ar putea să-ți afecteze cariera, dacă o să exagerezi. Ai grijă ce faci și mai ales în fața cui faci lucrurile acestea.

Gemeni

Ai parte de certuri la serviciu, iar situația asta tensionată nu-ți place deloc. O să-ți vină să renunți, să-ți dai demisia, dar nu lua decizii pripite. S-ar putea să le regreți apoi.

Rac

Când aveai chef să te pregătești de week-end, să te relaxezi, ceva îți dă planurile peste cap și te obligă azi să îți schimbi tot programul pentru acest sfârșit de săptămână. N-o să-ți convină, dar nici nu prea ai ce face.

Leu

Calmează-te azi... Asta e îndemnul astrelor pentru tine. Treci printr-o perioadă destul de agitată, iar asta îți strică nu numai dispoziția, dar ți-ar putea crea și probleme de sănătate. Nu merită!

Fecioară

Orice ai face azi, nu te lăsa convinsă ușor de cei din jur, pentru că unele persoane s-ar putea să vrea să profite de bunătatea ta. Află toate detaliile dacă cineva îți propune ceva și analizează bine situația.

Balanţa

Ai chef de aventură, de distracție, dar tot ce reușești azi e să nu îți faci viața și mai complicată decât e deja. Altfel, nici urmă de relaxare sau distracție, din păcate.

Scorpion

Cineva te roagă ceva azi și ar fi frumos din partea ta să ajuți această persoană pentru că și ea te-a ajutat pe tine. Gândește pozitiv, nu mai judeca și oferă sprijinul pe care îl poți oferi.

Săgetător

E timpul să te trezești la realitate și să nu mai visezi cu ochii deschiși. Dacă cineva îți spune NU, atunci e nu, nu mai e loc de discuție, nu mai insista atât și nu mai judeca negativ oamenii doar pentru că nu sunt de acord cu tine.

Capricorn

Astăzi ai impresia că toată lumea îți e datoare cu explicații, dar nu e deloc așa și s-ar putea să te trezești că o persoană o să vină din senin la tine și o să te trezească la realitate cu o mustrare cinstită.

Vărsător

Azi dedică-te partenerului de cuplu pentru că s-ar putea să fie supărat pe tine din anumite motive. Acordă-i timp, atenție și ascultă-l... Nu mai vorbi doar tu!

Peşti

Știi cum se spune în popor - nemulțumitului i se ia darul. Dacă o să te mai plângi mult de toate lucrurile pe care le ai, și pe care nu le ai, e posibil să rămâi și fără ceea ce tu consideri că e strictul necesar. Să vezi atunci cum o să fie!