Horoscopul zilei de 15 iulie 2019

Berbec

Poți întâmpina probleme în desfășurarea activităților la locul de muncă. Încearcă să te concentrezi mai mult pe ceea ce ai de făcut și mai ales să te odihnești.

Taur

Ai tendința de a-ți face probleme de conștiință pentru o situație trecută pe care oricum nu o mai poți schimba. Încearcă să te adaptezi prezentului și să zâmbești mai mult.

Gemeni

Dacă te lupți pentru obținerea unei sume de bani, a unui bun material, te atenționăm că șansele de a ieși totul în favoarea ta sunt foarte mici, însă va fi o situație trecătoare.

Rac

Este foarte probbail să intri în dispute cu persoana iubită, iar temele abordate să fie unele mai vechi, însă scoase acum la suprafață vor părea mult mai grave și de nerezolvat.

Leu

Este posibil să te simți foarte obosită astăzi și toate acestea să fie repercusiunea faptului că nu ai dormit suficient. Nu-ți strică niciodată mai multă odihnă.

Fecioară

Ai tendința de a-ți inhiba niște emoții, niște sentimente și din această cauză să greșești, să deranjezi, să superi pe cineva apropiat. Spune lucrurilor pe nume!

Balanţa

Ești la un pas de a isca un scandal în familie și este de preferat să eviți dialogurile tensionate. Contextul astrologic le poate amplifica. Se întrevăd activități casnice, legate de cămin.

Scorpion

Se întrevăd activități juridice, legate de acte, procese, litigii și toate vor fi încununate cu succes dacă și tu vei da dovadă de diplomație și înțelepciune.

Săgetător

Dacă aștepți astăzi să primești o sumă de bani te avertizăm că nu vei fi prea încântată. Se întrevăd amânări și blocaje financiare.

Capricorn

Te poți simți presată de o persoană sau de un context și această situație nu doar că te irită, dar te scoate din ritmul tău firesc. Abordează totul cu calm și detașare.

Vărsător

Nu este exclus să te simți fără vlagă, obosită peste măsură și chiar să te confrunți cu unele probleme de sănătate, poate simptome mai vechi care revin acum, pe acest fond sensibil.

Peşti

Ești nemulțumită de o situație profesională, de un context în care ești implicată fără voia ta și sfatul nostru este să abordezi situația cu mai mult optimism. Cu siguranță nu este chiar atât de rău!

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!