Horoscopul zilei de 15 ianuarie 2019

Berbec

Încearcă să nu te cerți cu nimeni azi pentru că orice mic conflict se poate transforma într-o problemă mult mai greu de manageriat. Discuțiile profunde sunt favorizate.

Taur

O persoană de sex feminin din familie ți-ar putea spune un secret. Ai de câștigat pentru că afli lucruri care te vor ajuta pe viitor. Încearcă totuși să nu profiți de vulnerabilitățile altora.

Gemeni

Azi primești vești bune din sectorul financiar. O investiție mai veche dă roade și asta te duce pe culmile extazului. În sfârșit ai putea să-ți permiți excursia exotică la care visai.

Rac

Lucrurile bune vin grămadă în viața ta, iar asta e motiv de sărbătoare. Primește cu brațele deschise tot ceea ce astrele scot în calea ta, pentru că meriți din plin.

Leu

Azi pui la cale o surpriză pentru o persoană dragă. E minunat că poți participa la așa ceva. Te simți recunoscătoare și vrei să repeți experiența pe viitor. Îți place să-i faci fericiți pe cei din jur.

Fecioară

Azi ai putea primi vești legate de călătorie sau poate chiar informația că trebuie să pleci de îndată la drum, în scop profesional. Nu o să-ți convină deloc, dar va trebui să o faci.

Balanţa

Încearcă să nu calci pe cadavre, în drumul tău spre succes. Știi cum se spune... Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face. Succesul e grozav atunci când îl meriți pe drept și când ai muncit pentru el.

Scorpion

O persoană de la locul de muncă ți-ar putea face ochi dulci azi, doar că pe tine te sperie ideea unei relații la serviciu. Încearcă să nu oprești flirtul chiar din prima, măcar pentru distracție și tot ar trebui să răspunzi.

Săgetător

Șefii pot fi nemulțumiți azi de atitudinea ta, însă fără motiv. Adu argumente și susține-ți discursul cu exemple clare. Doar așa își pot da seama că te-au judecat greșit.

Capricorn

Nu-ți convine deloc situația de la serviciu azi, toată lumea pare că e cu fundul în sus, dar nu prea ai ce face. Încearcă să le explici tuturor că ai nevoie de liniște, poate că vei rezolva ceva.

Vărsător

E timpul să spui lucrurilor pe nume și să recunoști dacă ai greșit. Numai așa poți evolua, poți învăța și poți merge mai departe cu fruntea sus.

Peşti

Azi trebuie să înveți o lecție importantă. O lecție care are legătură și cu trecutul tău. O să te răscolească un val de amintiri, dar știi deja că n-ai cum să te împotrivești.