Horoscopul zilei de 15 ianuarie 2019

Berbec

Dacă vei avea nevoie de un sfat, de sprijin moral, nu ezita să-i ceri ajutorul partenerului de viață. Ai putea avea surpriza să descoperi noi lucruri despre acesta și astfel să-ți îmbunătățești atitudinea vizavi de relația voastră

Taur

Contextul astrologic al zilei favorizează revenirea și punerea în aplicare a unor planuri mai vechi, cu atât mai mult cu cât acestea vizează relația și, la modul general, zona partenerială.

Gemeni

Nu ești chiar în cea mai bună formă fizică și psihică și sfatul nostru este să nu te suprasoliciți la locul de muncă. Cel mai bine ar fi să-ți iei o zi de concediu și să te odihnești.

Rac

În relația de cuplu poți depăși o confuzie în care te adâncisei în ultima perioadă și poți vedea cu alți ochi legătura creată între tine și partener. Declară-și sentimentele cu mai mult curaj și încredere!

Leu

Este momentul să te apuci de studiu și de cursuri, indiferent că este vorba de cursuri de evoluție personală sau de cursuri de perfecționare profesională. Cunoașterea poate fi cea mai bună armă dacă-ți dorești avansare la locul de muncă.

Fecioară

Ai tendința de a fi ușor egoistă, egocentristă și răutăcioasă cu cei din jur și această atitudine ți-ar putea pune bețe în roate mai târziu, mai ales dacă ai această manifestare la locul de muncă. Colegii nu vor fi niciodată la fel de indulgenți ca prietenii sau rudele.

Balanţa

Poți intra într-un conflict cu prietenii sau o persoană din anturaj cu care nu prea te-ai aflat niciodată în relații prea bune te-ar putea jigni, te-ar putea desconsidera în fața celorlalți și te-ar putea critica. Tu decizi dacă-i lași acest drept sau o pui la punct.

Scorpion

Contextul astrologic de astăzi susține puternic comunicarea cu partenerul de viață și poate este momentul să discutați despre trecerea la alt nivel în relația voastră. Atenție la tentațiile sexuale care pot apărea și care ar putea strica armonia în viața de cuplu!

Săgetător

Azi nu te poți lăuda cu chef de muncă și ai tendința de a ocoli responsabilitățile și de a pasa sarcinile celorlalți. Atenție la această atitudine dacă ești în funcție de conducere! Nu-ți va fi favorabilă!

Capricorn

Dedică-te mai mult activităților pe care ți le propun superiorii la locul de muncă și vei avea mari șanse de a fi apreciată și, nu este absolut deloc exclus, chiar să fii avansată. Dacă aspectul nu se conturează acum, așteaptă-te să se întâmple ceva benefic în carieră în perioada imediat următoare.

Vărsător

Nu este un moment oportun pentru a clarifica situații cu membrii familiei. Aspectele tensionate de acum pot aduce certuri serioase și chiar rupturi de relație. Detașează-te! Ieși în oraș dacă te simți sufocată în propria locuință, însă nu da curs dialogurilor cu rudele.

Peşti

Ai tendința de a-ți idealiza partenerul de cuplu sau o persoană cu care-ți dorești să începi o relație. Dă-ți jos ochelarii cu lentile roz! Este foarte posibil să fii dezamăgită cât de curând. Sfatul nostru este să nu te lași dusă de val, cel puțin nu încă.