Horoscopul zilei de 15 ianuarie 2018

Berbec

Vești bune pentru nativii Berbec. Aceștia vor programa o călătorie sau vor primi o veste din străinătate care le va înfrumuseța săptămâna.

Taur

Nativii Taur nu sunt dispuși să facă niciun fel de compromis, cu toate că vor fi puți în această situație și fără să-și dea seama vor fi tentați.

Gemeni

Familia este pe primul loc și nativii Gemeni vor face tot posibilul să-și răsfețe persoanele dragi. O cină în familie sau o ieșire în grup șe poate schimba starea de spirit.

Rac

Cineva din familie te felicită pentru o sarcină îndeplinită sau pentru rezolvarea unei situații critice, iar laudele și aprecierile îți vor ridica stima de sine.

Leu

Vrei să fii în centrul atenției și faci tot ce-ți stă în putință să ieși în evidență, însă încearcă să o faci prin vorbe frumoase și gesturi caritabile.

Fecioară

Jobul îți dă multă bătaie de cap și te suprasolicită, iar la final de zi te vei simți obosită și extenuată. Ți-ar prinde bine câteva ore de somn în plus.

Balanţa

Grijile și gândurile negative nu-ți dau pace, iar toate acestea îți afectează starea de sănătate mai mult decât crezi. Încearcă să fii mai încrezătoare și mai tolerantă cu emoțiile negative.

Scorpion

Relația de cuplu scârțâie și acest aspect te deprimă și-ți fură tot cheful de viață. Poate ar trebui să te retragi șă să investighezi mai în detaliu situația. Nu căuta vinovați și nu judeca.

Săgetător

Începi ziua cu o doză dublă de energie și acest aspect te ajută să duci la bun final toate sarcinile pe care le primești. Seara se anunță o vizită a unui prieten drag.

Capricorn

Nu ești în apele tale și te simți mâhnită de o decizie pe care ai luat-o cu câteva zile în urmă. Poate ar trebui să-ți revizuiești comportamentul față de o persoană apropiată și dacă este nevoie, să-ți ceri scuze.

Vărsător

Nativii Vărsător își rememorează niște etape din trecut sau se lasă măcinați de niște decizii luate anterior. Dacă nimic nu se mai poate schimba, poate este momentul să regțndești altă strategie.

Peşti

Este posibil să primești o veste care să te surprindă și să te determine să acționezi fără a sta prea mult pe gânduri. Încearcă să te odihnești mai mult și să pui sănătatea pe primul loc.