Horoscopul zilei de 15 februarie 2020

Berbec

Azi ai putea pleca la drum, însă sunt șanse destul de mari să apară un conflict în familie, care să-ți strice tot cheful de distracție. Încearcă să nu te cerți cu nimeni și să fii mai diplomată în dialog.

Taur

Azi va trebui să rezolvi ceva ce ține de casă. Încearcă să le ceri ajutorul și celor din familie, pentru că doar așa vei reuși să termini tot ceea ce ți-ai propus și să ai timp și pentru tine.

Gemeni

Cineva din familie îți dă o veste bună azi, veste care ți-ar putea schimba total planurile pentru ziua în curs. Bucură-te cum știi mai bine, dar nu-ți neglija obligațiile. Spre seară, s-ar putea să primești o vizită neașteptată.

Rac

E timpul să te relaxezi și să uiți de probleme. Ziua de azi se anunță una plină, pentru că toată lumea vrea să te vadă sau să vorbească cu tine, iar asta te-ar putea obosi și mai mult.

Leu

Ar trebui să îți pui prioritățile în ordine azi și să îți acorzi măcar puțin timp pentru tine. Ai muncit destul și ai nevoie de o pauză. Familia insistă să petreceți timp împreună, iar azi e ziua perfectă pentru asta.

Fecioară

Orice s-ar întâmpla azi, e bine să nu ai regrete, pentru că oricum nu vei rezolva nimic cu ele. Străduiește-te să accepți consecințele acțiunilor tale, indiferent că greșești sau faci bine ceea ce-ți propui!

Balanţa

Astăzi ai putea pierde bani sau ai putea face investiții neinspirate. Ar fi bine să te abții de la cumpărături impulsive, să faci cheltuieli neplanificate ori să împrumuți bani persoanelor care nu sunt de încredere.

Scorpion

Viața îți scoate azi în cale o persoană de la care ai foarte multe de învățat. Ar fi bine să profiți cât poți de această întâlnire, pentru că te-ar putea ajuta pe viitor, mai ales pe plan profesional!

Săgetător

Prietenii îți spun azi un adevăr de care erai conștientă, dar pe care nu voiai să îl auzi. Din păcate pentru tine, adevărul iese la lumină mai devreme sau mai târziu, iar acest adevăr te va răni, mai ales pe plan sentimental.

Capricorn

Te bucuri de întâlnirile pe care astrele ți le scot în cale azi și realizezi că ar trebui să te vezi mai des cu oamenii dragi din viața ta. S-ar putea ca ziua de azi să-ți schimbe puțin prioritățile pentru viitor.

Vărsător

O persoană apropiată ți-ar putea declara dragostea ei azi, într-un moment neașteptat, într-un loc inedit. Problema este că, dacă sentimentele tale nu sunt aceleași, va trebui să îi spui NU direct, nu poți să-i dai speranțe doar pentru că îți e o persoană dragă.

Peşti

Ai parte de o zi de sâmbătă exact așa cum visai. Cu relaxare și voie bună, cu momente frumoase petrecute în cuplu și cu clipe de neuitat alături de cei dragi. S-ar putea ca spre seară să participi și la o petrecere, iar asta chiar îți va schimba starea de spirit total!