Horoscopul zilei de 15 februarie 2019

Berbec

Azi primești o mulțime de aprecieri de la cei din jur, iar asta îți ridică imediat moralul. Aceste complimente pot avea legătură fie cu o schimbare de look, fie cu o schimbare de stil de viață, în cazul în care ai scăpat de câteva kilograme.  

Taur

Te hotărăști să ceri mai mulți bani pe un proiect sau să-ți renegociezi salariul, numai că azi nu e o zi prea bună pentru asta. Încearcă să-ți impui punctul de vedere în mod elegant, dar dacă nu funcționează, stăpânește-te.

Gemeni

Azi e ziua promisiunilor. Fără să vrei, îți dai seama că le-ai promis mai multor persoane apropiate diverse lucruri pe care nu știi dacă o să le poți duce la bun sfârșit. Trebuia să te gândești la asta înainte de a-ți asuma o promisiune. Învață ceva din asta și descurcă-te așa cum poți.

Rac

Ziua de azi vine cu tot felul de surprize pentru tine - unele plăcute, altele mai puțin plăcute. Pe de o parte, reușești să termini la timp niște lucruri importante, dar pe de altă parte uiți total de ceva ce trebuia să rezolvi.

Leu

Azi ai putea trăi niște emoții puternice, datorate faptului că cineva îți face o surpriză neașteptată, o surpriză pe care nici măcar nu ți-o puteai imagina. Ar putea fi vorba și de un premiu, un câștig major, poate chiar o vacanță exotică.

Fecioară

Te străduiești să termini ceva la timp, dar o persoană te tot stresează și din cauza ei ajungi să fii în întârziere. A venit momentul să înveți să spui NU și să blochezi oamenii toxici din viața ta.

Balanţa

Azi ai putea afla niște vești bune legate de starea ta de sănătate sau a cuiva drag. Fie există semne de ameliorare în cazul unei afecțiuni, fie afli că nu mai există deloc boala respectivă, oricum va fi cu siguranță un moment ce va merita să fie sărbătorit.

Scorpion

Partenerul de cuplu te surprinde cu un dar prețios, emoționant. E unul dintre acele momente în care nu știi cum să reacționezi, pentru că emoțiile te cotropesc total și te blochezi pur și simplu. Calmează-te și nu uita să-i mulțumești.

Săgetător

N-ai mai avut de multă vreme o zi atât de bună, atât de productivă, atât de reușită din toate punctele de vedere. Te gândești la o schimbare a stilului de viață, pe termen lung, care să-ți permită să ai mai multe zile ca cea de azi.

Capricorn

Ziua de azi trece destul de repede și asta pentru că ai foarte mult de lucru. Te pierzi pur și simplu în muncă și nu mai acorzi atenție lucrurilor care se întâmplă în jurul tău. Șefii te apreciază pentru asta.

Vărsător

Ești în punctul de a lua o decizie importantă legată de viitorul tău, decizie pe care ai tot amânat-o în ultima perioadă. E timpul să te hotărăști azi, pentru că suspansul acesta nu-ți face bine. Îți provoacă numai stres.

Peşti

Sunt șanse mari să primești vești bune azi, vești legate de participarea ta la o întâlnire de afaceri, poate chiar în afara țării. Colegii vor fi ușor invidioși, însă tu vei fi în al nouălea cer de fericire. Primești felicitări din toate părțile.