Horoscopul zilei de 15 februarie 2018

Berbec

Posibil să treci printr-o dezamăgire majoră cauzată de un prieten și acest aspect să ducă la o despărțire definitivă. Pe de altă parte pregătește-te ca o dorință mai veche să ți se îndeplinească.

Taur

Posibil să primești o propunere surpriză la locul de muncă, dar și să schimbi ceva legat de imaginea ta socială, de felul cum ești văzută în societate.

Gemeni

Te bucuri de aprecieri la locul de muncă și ești pe cale să faci o schimbare majoră în acest plan. Pregătește-te chiar să-ți faci bagajele căci s-ar putea să trebuiască să faci o călătorie peste hotare.

Rac

Primești o sumă de bani pe care nu te gândeai să o mai recuperezi, cel puțin nu așa curând, și primești niște veștile legate de partea financiară care au legătură cu un credit sau o moștenire.

Leu

Este momentul să depășești un obstacol, să treci peste o restricție pe care ți-ai impus-o vizavi de partener și azi vei reuși să faci pasul cel mare.

Fecioară

Ai parte de o schimbare la locul de muncă, posibil să cunoști o persoană nouă, un coleg nou, sau să ți se ofere un alt birou sau alte sarcini.

Balanţa

Vei da ocazia unui flirt care s-ar putea transforma într-o aventură, însă ai grijă că te poți ciocni de schimbări majore în relația sentimentală.

Scorpion

Dacă ești certată cu un membru al familiei, astăzi te vei împăca. De asemenea, duci discuții legate de locuință, poate o reamenajare sau schimbare a domiciliului.

Săgetător

Vei purta niște discuții serioase la locul de muncă, posibil să ți se propună să faci niște deplasări în interes de serviciu.

Capricorn

Semnezi un contract avantajos, primești o aprobare de credit sau cineva îți pune bețe în roate în obținerea unei sume de bani.

Vărsător

Este momentul să ți se îndeplinească o dorință mai veche și te simți pregătită să faci o schimbare majoră pe plan profesional sau personal.

Peşti

Pui punct și o iei de la capăt cu o stare psihică și emoțională total diferită decât până acum. Ai grijă cu cine și ce vorbești, deoarece astăzi se poate afla un secret important.