Horoscopul zilei de 15 decembrie 2019

Berbec

Relația cu persoana iubită poate aduce trăiri intense. Îți vei dori să faceți public că sunteți împreună sau veți ieși în evidență într-un anume context.  

Taur

Relația cu membrii familiei va fi una bună, atâta timp cât nu vei încerca să-ți impui părerile și să devii autoritară. Ascultă și ce au de spus cei dragi înainte de a lua o decizie.

Gemeni

Comunicarea este punctul tău forte și vei ieși în evidență printr-un discurs sau te vei face remarcată într-un dialog. Profită și spune tot ce ai de spus astăzi!

Rac

Te încântă ideea unui profit rapid care să te scoată în față, să te pună într-o ipostază bună în fața familiei, însă ai grijă să nu riști! Dorința de a epata financiar nu te caracterizează și s-ar putea să ai parte de pierderi financiare!

Leu

Este o zi foarte bună pentru starea ta psihică. Ai energie, ești plină de vitalitate și-ți dorești să comunici cât mai mult cu cei dragi.

Fecioară

Nu te simți în apele tale și s-ar putea fie să te prindă o răceală, fie să se manifeste un simptom al unei afecțiuni mai vechi pe care n-ai tratat-o corespunzător.

Balanţa

Este o zi favorabilă pentru a o petrece alături de prieteni. Poți relua legătura cu o persoană pe care nu ai mai văzut-o de multă vreme.

Scorpion

Îți dedici ziua pentru a atinge niște obiectve profesionale sau niște țeluri personale care au legfătură cu cariera. Vrei să ieși în evidență printr-o activitate, însă nu te grăbi și nu desconsidera provocările apărute.

Săgetător

Te gândești la un plan de vacanță și vorbești cu cei dragi să stabilești o excursie, o plimbare. Posibil chiar să primești o invitație în străinătate.

Capricorn

Banii sunt un posibil subiect de dispută în cuplu și ai face bine să reduci cheltuielile. Evită să ceri socoteală partenerului astăzi și mai ales să faci reproșuri.

Vărsător

Relația cu partenerul de viață s-ar putea să fie foarte intensă astăzi. Cel puțin tu îți vei manifesta sentimentele cu multă pasiune.

Peşti

Ești stresată de niște activități care au legătură cu locul de muncă. Posibil să te dedici mare parte din zi pentru a finaliza un proiect profesional. Atenție la sănătate! Riști să te suprasoliciți!