Horoscopul zilei de 15 decembrie 2018

Berbec

O mică problemă de sănătate nu-ți dă pace azi. Chiar dacă nu e ceva grav, ar trebui să-ți planifici mai repede o vizită la medic, pentru că afecțiunea ta ar putea evolua.

Taur

Iubire și liniște. Asta îți dorești azi și de asta vei și avea parte, cu puțin noroc. Problema e că niște rude s-ar putea să apară pe nepusă masă în vizită și să-ți strice planurile.

Gemeni

O legătură specială se naște azi între tine și un membru al familiei. Chiar dacă vă cunoașteți dintotdeauna, azi e ziua în care între voi se produce o conexiune ce nu va mai putea fi distrusă niciodată.

Rac

Astrele se aliniază perfect în viața ta azi și îți aduc o zi de neuitat! Ai putea cunoaște o persoană de care să te îndrăgostești, ai putea primi bani sau un cadou scump ori ai putea chiar să câștigi un premiu important!

Leu

Ai noroc la bani azi și șansele de a primi sume importante sunt foarte mari. Însă ai grijă cum cheltuiești acești bani, pentru că dacă vei continua să cheltuiești impulsiv s-ar putea să-i pierzi la fel de repede cum i-ai primit.

Fecioară

Azi ar trebui să ai grijă la accidente, pentru că ai un mic risc de a te trezi în situații complicate. Dacă vrei să nu ai de suferit, mai bine stai acasă și nu încerca să te expui pericolelor.

Balanţa

Primești vești bune legate de mărirea familiei. Ai putea afla că o să ai un copil sau că o persoană apropiată ție, frate/ soră/ văr, urmează să devină părinte. E motiv de sărbătoare!

Scorpion

Azi ai un plan de dus la bun sfârșit. Vrei să ajuți o persoană din familie și faci tot posibilul să termini asta în timp util, doar că situația e complexă și s-ar putea să dureze până seara târziu mica voastră aventură.

Săgetător

Azi ferește-te să pleci la drum! Nu e o zi bună pentru călătorii, așa că dacă poți amâna, ar fi perfect. Dacă nu, fii prudentă și asigură-te de două ori înainte de a lua o decizie.

Capricorn

Azi n-ai chef să faci nimic. Intenționezi să-ți petreci întreaga zi lenevind și poate că așa e cel mai bine. Aveai de mult nevoie de a-ți reîncărca bateriile.

Vărsător

Azi ai parte de o zi minunată, pe care o s-o petreci cel mai probabil în compania partenerului de cuplu. E o zi perfectă pentru consolidat relații, pentru comunicare și apropiere.

Peşti

Încearcă să nu mai judeci oamenii după prima impresie. Trebuie să înveți această lecție azi. Dacă nu o vei învăța, să știi că tot tu o să ai de pierdut. Așa că deschide-ți ochii și mintea!