Horoscopul zilei de 15 decembrie 2017

Berbec

Investitiile imobiliare isi vor arata in sfarsit rezultatele. Nu ezita sa profiti de oportunitatile financiare care apar. Poti sa faci schimbarile in caminul in care traiesti care vor fi in beneficiul intregii familii. Oricum o schimbare este binevenita.

Taur

Renunta la pretentiile pe care le ai de la partenerul tau. Ar trebui sa te preocupe planurile de imbunatatire a caminului astfel incat sa-i faca placere si familiei tale. O femeie din familie iti va crea probleme.

Gemeni

Poate ca ti-ai schimbat sentimentele fata de partenerul tau. Nu lasa sa treaca prea mult timp pana cand sa-ti faci cunoscute sentimentele si ce planuri de viitor ai. A venit timpul sa-ti vezi de viata ta si sa ii aduci si celuilalt la cunostinta care sunt sentimentele tale.

Rac

Nu cumpara primul lucru pe care iti cad ochii chiar daca pare o afacere buna. Se intampla lucruri ciudate si vei afla ca altcineva a lucrat mai bine decat tine. Oricum esti mandra de tine pentru ca ti-ai facut treaba corect.

Leu

Simti nevoia sa faci ceva iesit din comun. Plictiseala iti este un inamic. Un mediu nou sau oamenii interesanti te vor ajuta sa transformi aceasta zi si sa o faci plina de entuziasm. Ai putea sa te ocupi si de remedierea unor relatii de familie, punand astfel la punct tot ceea ce era stricat.

Fecioară

O discutie cu un vecin va produce mai multe intrebari decat raspunsuri. Dar nu este rau. Intri intr-o noua faza a cunoasterii si si vei face anumite lucruri intr-un fel cu totul nou. Accepta sugestiile celorlalti. Vei reusi sa depasesti problemele.

Balanţa

Presiunea de la serviciu nu-ti face viata personala mai usoara. O discutie particulara se poate transforma intr-o cearta. De ce nu-i lasi pe cei din jur sa afle ce se intampla cu tine? Poate ca sa porti greutatea de unul singur, in tacere, nu este o idee prea buna.

Scorpion

De obicei iti place sa vorbesti poate chiar prea mult despre ceea ce vrei sa obtii, dar acum este momentul sa asculti pe gaura cheii. Cu informatiile pe care le-ai obtinut vei putea sa modifici planurile pe care ti le facusei. Nu lua decizia finala acum.

Săgetător

Pregateste ceva special pentru tine si pentru partenerul tau. Simti nevoia sa petreci ceva timp de unul singur. Puneti sufletul si inima pe tava. Lasa-l pe partenerul tau sa afle care sunt sentimentele tale pentru el.

Capricorn

Te simti ca si cum nimeni nu poate sa te inteleaga, dar acum nu este cazul. Un prieten drag care traieste in alt oras te-a anuntat ca iti va face o vizita. Nu incerca sa scapi de el, pentru ca ceea ce vrea sa-ti spuna te intereseaza direct. Mai bine incerca sa iei legatura cu el.

Vărsător

Ti-ar placea sa te distrezi impreuna cu un prieten dar planurile te asteapta. Munca la care te-ai inhamat iti ia mai mult timp decat ai crezut. Nu-ti face niciun program pentru seara asta.

Peşti

Vei fi nevoita sa faci o multime de drumuri pentru a-ti rezolva chestiuni gospodaresti. De asemenea, vei primi vesti sau vizite de la rudele sau prietenii din strainatate. Esti bine dispusa, suficient cat sa finalizezi cu succes orice activitate initiata astazi.