Horoscopul zilei de 15 august 2018

Berbec

Toată lumea se bucură de această zi liberă, din mijlocul săptămânii, doar că tu ai fi preferat să muncești. Ai rămas în urmă cu niște lucruri, drept urmare nu te încântă prea mult o zi în care să nu faci nimic. Dar ce-ar fi totuși dacă te-ai bucura de puțină relaxare?

Taur

Te străduiești să vezi partea plină a paharului, lucrurile bune din viața ta, dar nu reușești din cauza unor persoane care îți amintesc constant de lucrurile mai puțin plăcute. Vorbește cu cineva și descarcă-ți sufletul!

Gemeni

E timpul să uiți de neplăcerile vieții și să te concentrezi pe lucrurile care contează cu adevărat pentru tine. O zi petrecută alături de cei dragi, în mijlocul săptămânii, o să-ți facă foarte bine, din punct de vedere psihic.

Rac

Azi îți faci mai multe planuri, atât pentru viitorul apropiat, cât și pentru o perioadă mai îndepărtată. E timpul să-ți organizezi bine lucrurile, astfel încât de joi încolo să nu mai întâmpini niciun obstacol.

Leu

Aveai impresia că nimic nu poate să meargă mai bine în viața ta acum, că totul mergea oricum strună, dar astrele îți dovedesc azi că niciodată nu există prea multă fericire, prea mult bine. O să ai parte de o surpriză de proporții.

Fecioară

Azi vrei să uiți de muncă, având în vedere că ai această zi liberă, să te bucuri doar de lucrurile care îți fac plăcere, să te relaxezi și să dormi atât cât îți cere corpul, însă cineva de la job te stresează cu telefoane sau mesaje și îți cam strică dispoziția.

Balanţa

Ai parte de o zi minunată, în care pui dragostea și relația de cuplu pe primul plan, și în care uiți pur și simplu de responsabilități. O să fii cea mai fericită!

Scorpion

O rudă îți strică dispoziția azi, te enervează la culme cu întrebări indiscrete și te tot stresează. Încearcă să îi explici cumva că nu are nicio treabă cu viața ta sau spune-i direct să te lase în pace.

Săgetător

Primești vești de peste hotare, vești care te bucură și te entuziasmează. S-ar putea chiar ca cineva apropiat să te invite într-o scurtă vacanță în afara țării, iar dacă asta se va întâmpla, e musai să accepți!

Capricorn

A venit timpul să te relaxezi. Azi uiți de muncă, de responsabilități și te dedici familiei și partenerului de cuplu. O să ai o zi relaxantă, ca o gură de aer proaspăt în mijlocul acestei săptămâni, iar asta îți va schimba complet starea psihică.

Vărsător

O zi liberă în mijlocul săptămânii este pentru tine ocazia perfectă de a evada din oraș și de a te bucura de natură și de relaxare. Spre seară însă te apucă o ușoară stare de tristețe, pentru că știi că de mâine te vei întoarce la muncă.

Peşti

O să înveți ceva nou azi. Despre orice ar fi vorba, bucură-te! Ai ocazia să îți deschizi orizontul, să ieși din zona de confort și să încerci ceva inedit. Nu faci asta în fiecare zi, așa că e un motiv de bucurie.