Horoscopul zilei de 15 aprilie 2020

Berbec

Evită să te cerți cu cei dragi pentru că șansele să izbucnească un război, mai ales pe fondul stresului sunt mari.

Taur

Reușești să-ți pui ordine în gânduri mult mai bine și să-ți trasezi un program, ba chiar să-l și respecți, aspect care îți va ridica stima de sine.

Gemeni

S-ar putea să ai niște idei foarte bune astăzi care, puse în aplicare, să-ți aducă și beneficii. În schimb, evită să-ți înrădăcinezi teorii cu care nu rezonezi doar pentru că alții cred în ele.

Rac

Dacă ai ceva de vândut, astăzi este ziua în care, cu siguranță, vei obține cel mai bun preț. Nu neapărat că te descurci la negocieri, dar trag banii la tine.

Leu

O surpriză din partea persoanei iubite ți-ar putea schimba toată starea de spirit și te-ar putea face să vezi cu mai mult optimism viitorul.

Fecioară

S-ar putea să fii pusă în fața unor situații inedite la locul de muncă și acest aspect să te debusoleze puțin, însă vei reuși să te redresezi imediat grațoe ideilor ingenioase care-ți vin.

Balanţa

Este o zi bună să faci o declarație de dragoste, să cucerești persoana care-ți place, iar dacă ai o relație poate îți poți surprinde partenerul cu o cină romantică, gătindu-i mâncarea favorită.

Scorpion

Părinții vin cu soluții la problemele tale și ar fi bine să-i asculți. Așteaptă-te chiar să primești un cadou din partea lor.

Săgetător

Nu este o zi bună pentru călătorii, chiar dacă le faci în preajma locuinței. În schimb, este o zi favorabilă comunicării cu cei dragi și poți spune ce ai pe suflet.

Capricorn

Vin vești legate de bani, inclusiv de salarizare, sub forma surprizelor, deci nu putem anticipa dacă-ți sunt favorabile sau nu.

Vărsător

Ești foarte bine dispusă astăzi și tinzi să te implici în tot felul de activități, care mai de care mai provocatoare și mai incitante.

Peşti

S-ar putea ca starea psihică să fie acidă și acidulată și să intri în contradictoriu cu cei din jur, să dai naștere conflictelor doar pentru că vrei să refulezi. Nu exagera!