Horoscopul zilei de 15 aprilie 2019

Berbec

Ignoră vocile din jur care îți spun că alegerile tale nu sunt bune și urmează-ți intuiția. Nu numai că vei reuși tot ce-ți propui, dar le vei demonstra și celor din jur că s-au înșelat.

Taur

Flirtează cu limită, dacă nu vrei să ai sau să provoci probleme, mai ales dacă unul dintre voi este deja într-o relație. Atenție mare și cui îi spui despre acest flirt, pot să apară bârfe.

Gemeni

Dedică-te muncii tale și încearcă să nu mai pierzi timpul cu atât de multă socializare la locul de muncă. Organizează-ți programul, pentru a fi o persoană mai eficientă.

Rac

Spune ceea ce simți, fără să-ți fie teamă că îi rănești pe cei din jur. Uneori e mai bine așa, indiferent de riscuri. Te vei simți eliberată.

Leu

Ai curajul să-ți ceri iertare, mai ales când în sufletul tău știi că ai greșit. Dacă orgoliul te ține în loc și nu-ți dă voie să faci asta, e numai problema ta, nu a celor din jur.

Fecioară

Conștientizează-ți valoarea pentru că numai așa vei reuși să obții ce ți-ai dorit în viață, pas cu pas. Altfel, oamenii vor profita în continuare de tine, chiar și fără ca tu să-ți dai seama.

Balanţa

Bucură-te de tot ceea ce astrele îți scot în cale azi, pentru că e vorba numai de lucruri bune și de lecții pozitive. Ai curajul să spui NU, dacă e cazul și renunță la teamă în toate aspectele vieții tale.

Scorpion

Străduiește-te să îi ajuți pe cei din jur să înțeleagă că orgoliul nu face bine niciodată, în niciun fel de relații. Rolul tău azi e acela de a-i împăca pe ceilalți.

Săgetător

Primești vești bune despre sănătatea cuiva apropiat, iar asta e tot ce contează pentru tine. Totuși, nu uita să acorzi atenție și propriului tău corp, pentru că te-ai cam neglijat în ultima perioadă.

Capricorn

Sunt șanse foarte mari să reușești ceva important azi, ceva ce te măcina de multă vreme, ceva ce amânasei și nu credeai că vei mai termina vreodată. O să fii mândră de tine.

Vărsător

Renunță la gândurile negative și la tot felul de reproșuri. Nu mai trăi în trecut, pentru că nu are rost. Azi trebuie să-ți asumi riscuri și să gândești pozitiv sută la sută.

Peşti

Străduiește-te să ieși din zona de confort pentru că numai așa vei reuși să evoluezi în direcția pe care ți-ai dorit-o dintotdeauna.