Horoscopul zilei de 15 aprilie 2018

Berbec

Este o zi destinată relaxării și te vei simți în largul tău alături de prieteni cu care vei observa o comunicare minunată.

Taur

Depășești starea de melancolie pe care ai resimțit-o în ultimul timp și te vei simți energică și capabilă să iei decizii și să începi proiecte noi.

Gemeni

Reușești să dai curs unui proiect nou sau să pui în practică o idee pe care o gândești de multă vreme și pe care ai amânat-o din lipsă de încredere în tine.

Rac

Cineva de la locul de muncă, un coleg sau chiar un șef, s-ar putea să-ți facă niște complimente și să te laude, așa că pregătește-te să-ți primești laurii.

Leu

Azi este o zi ideală să pui la cale o călătorie, să cauți bilete și să faci rezervări. De asemenea, este foarte probabil ca cineva să îți facă o surpriză și să te trimită într-o vacanță.

Fecioară

În sfârșit, astăzi se văd șanse de comunicare cu partenerul de viață. Dialogul va fi unul productiv și benefic relației, însă încearcă să-ți asumi partea din vină acolo unde este cazul.

Balanţa

Ajungi la o înțelegere cu partenerul de cuplu și te vei simți ca și cum ai încheiat un capitol anevoios din viața ta. Tot răul a fost spre bine.

Scorpion

După o perioadă plină de tensiuni și de provocări, astăzi începi să simți că lucrurile se așează la locul lor. Profită de vremea frumoasă și ieși în mijlocul naturii.

Săgetător

Pui în ordine o situație legată de locuință, de partener sau de copii și ești surprinsă să observi că membrii familiei dau dovadă de o înțelegere ieșită din comun.

Capricorn

Situațiile neclare din familie reintră în normal și tu simți nevoia de o recompensă. Posibil să faci o invitație în oraș sau să cumperi un cadou pentru cei dragi.

Vărsător

Este posibil să cunoști o persoană importantă, cu funcție într-o companie sau statut important într-un grup, și să legi o prietenie avantajoasă și de lungă durată.

Peşti

Ceea ce ai pus la cale în trecut, astăzi va începe să prindă contur. Șansele de a câștiga niște bani în plus crescut considerabil, deci fii atentă la oportunitățile care pot apărea în jurul tău.