Horoscopul zilei de 14 septembrie 2019

Berbec

Orice ai de rezolvat astăzi, încearcă să o faci cu calm și răbdare. Se pot ivi situații neașteptate și instinctul tău de luptă te poate îndemna să intri în conflicte.

Taur

Simți nevoia să-ți restabilești imaginea în fața celorlalți și să-și consolidezi statutul partenerial, indiferent că este vorba de partenerul de cuplu sau de partenerii de afaceri.

Gemeni

Ți se pot da peste cap anumite credințe și principii de viață și ai face bine să privești din umbră anumite evenimente, să încerci să le observi de la distanță și să nu le lași să te afecteze.

Rac

Nu te simți în apele tale și te poți confrunta cu dureri de cap, stări de vomă și disconfort gastrointestinal. Încearcă să te odihnești mai mult și să ai grijă la ceea ce mănânci.

Leu

Este posibil ca cineva care ți-a făcut o promisiune, nu neapărat personală, ci mai degrabă care are legătură cu niște acte, niște bunuri sau avantaje materiale, să dea înapoi, să se retragă și să te lase dezarmată.

Fecioară

Dacă ai de dus la capăt o negociere sau te gândești să ceri cuiva un favor, ia în calcul că nu este de partea ta contextul astral. Încearcă să ieși la liman prin propriile puteri, fără a te baza pe ceilalți.

Balanţa

Ar trebui să ai mai multă grijă cu cine intri în contact astăzi. Ai putea fi păcălită din punct de vedere financiar, de exemplu, să ți se ceară o sumă mai mare decât trebuie să plătești sau cineva pur si simplu să te fure.

Scorpion

Dacă ai de dus la capăt o negociere sau te gândești să ceri cuiva un favor, ia în calcul că nu este de partea ta contextul astral. Încearcă să ieși la liman prin propriile puteri, fără a te baza pe ceilalți.

Săgetător

Intri în conflicte cu prietenii și cu cât vrei mai mult să le ameliorezi, cu atât se vor amplifica mai tare. Încearcă să te menții în poziție neutră și nu interveni decât dacă este absolut obligatoriu.

Capricorn

Ai tendința de a fi foarte protectoare cu membrii familiei, în special cu copiii, dacă este cazul. Te implici în educația acestora și simți nevoia de a fi mai prezentă în viețile celor dragi.

Vărsător

Reamenajarea sau chiar renovarea locuinței sunt puncte de interes și poți profita de acest context astrologic pentru a face totul după bunul tău plac. Poți avea parte de nemulțumiri și neînțelegeri cu membrii familiei, însă vor fi trecătoare.

Peşti

Ai tendința de a da înapoi, de a fi deosebit de precaută într-o situație sentimentală. Ai grijă să nu pari lașă sau să dai impresia că îți este frică.