Horoscopul zilei de 14 septembrie 2018

Berbec

Petreci ziua în compania unei persoane interesante, care până acum nu ți-a atras atenția în mod special, dar pe care începând de azi vei începe să o privești cu alți ochi. Poate te îndrăgostești!

Taur

E o zi bună pentru semnat acte, fie că sunt de casă, de căsătorie, de demisie... Cumva, astrele pun azi la punct totul în calea ta, deci orice s-ar întâmpla, nu vei întâlni obstacole pe viitor, cel puțin nu obstacole legate de acest lucru.

Gemeni

Sunt șanse mari ca azi să primești vești din domeniul financiar - să primești bani, să ți se înapoieze împrumuturi sau sume restante din taxe ori alte plăți. O să primești banii cu bucurie, și-așa stăteai prost cu bugetul.

Rac

Te bate gândul să pornești într-o aventură fie în acest week-end, fie în viitorul apropiat, iar azi începi să pui la punct un plan bine structurat, pentru ca atât tu, cât și prietenii sau partenerul de cuplu să vă bucurați la maxim de această deplasare.

Leu

Te afli în plin proces de reinventare personală, drept urmare azi simți nevoia de a lucra la aspectul tău. Fie că alegi o nouă tunsoare, niște haine noi sau schimbi ceva în rutina ta zilnică, schimbarea va fi de bun augur.

Fecioară

E o zi minunată azi, dar din păcate spre seară totul se strică. Îți dai seama că lucrurile nu stau chiar așa cum credeai tu și mai primești și niște vești proaste din punct de vedere sentimental... Calmează-te, va fi bine în final!

Balanţa

Cineva din cercul de prieteni îți spune un secret despre un apropiat. Nu te-ai fi așteptat la așa ceva și nu știi cum să reacționezi, dar partea bună e că acum înțelegi mai multe lucruri care s-au petrecut între voi în trecut.

Scorpion

O rudă îți cere ajutorul într-o privință așa că nu mai stai pe gânduri și te oferi să ajuți imediat, cu tot ce poți. Ai grijă doar ca oamenii să nu profite de bunătatea ta pentru că uneori, din păcate, chiar și rudele mai fac asta.

Săgetător

Rezolvi o situație delicată azi și ești foarte mândră de abordarea ta, până când cineva îți spune că ai făcut totul greșit. Până la urmă, asta e o chestiune subiectivă, iar dacă tu te simți bine cu alegerea ta, e tot ce contează.

Capricorn

Te hotărăști să faci o schimbare majoră în viața ta, începând de azi, iar asta îți va schimba total percepția asupra lucrurilor. E timpul să te dezlegi de tot trecutul și să privești numai spre viitor. Acum e șansa ta.

Vărsător

Te apropii de o persoană într-un mod ciudat, fără să o cunoști, fără să fii vorbit vreodată. Între voi e o chimie sexuală inexplicabilă, care vă atrage ca un magnet. Azi s-ar putea să vorbiți pentru prima oară, iar emoțiile vor fi la cote maxime.

Peşti

Azi ai șansa de a-ți cunoaște viitorul partener de cuplu. S-ar putea ca niciunul dintre voi să nu realizeze din primul moment că ceva vă va lega pe viitor, dar uite că dragostea nu se întâmplă numai la prima vedere...