Horoscopul zilei de 14 septembrie 2017

Berbec

Horoscopul zilei de 14 septembrie 2017 - Berbec

Reușești să fii de un real folos pentru prieteni și/sau grupul din care faci parte, venind cu tot felul de idei, sfaturi care mai de care mai originale. Te implici cu mare plăcere și chiar cu pasiune în proiecte interesante, reușind să promovezi idei demne de toată lauda. Este o zi în care vei putea să îmbini, într-un mod cât se poate de armonios, munca și distracția, starea de retragere și introspecție cu implicarea în munca de echipă.

Taur

Horoscopul zilei de 14 septembrie 2017 - Taur

Începi această zi concentrându-ți atenția și energia către zona carierei. Dai dovadă de fler și diplomație reușind să duci la bun sfârșit obligațiile de serviciu. Ai acum ocazia să ceri o mărire de salariu sau te poți bucura de susținerea superiorilor. Este important să ai mai multă încredere în tine și să-ți exprimi deschis părerile cu privire la așteptările pe care le ai de la colegi.

Gemeni

Horoscopul zilei de 14 septembrie 2017 - Gemeni

Încă de la debutul acestei zile simți o chemare profundă către cunoaștere, lărgirea propriilor orizonturi, poți urma acum cursuri de dezvoltare personală. Este favorizată comunicarea cu persoane aflate de mare distanță. Lasă-te ghidat de intuiție și profită de schimbările profesionale. Nu vei duce lipsă nici de atacuri din partea superiorilor dar, prin gândire optimistă, vei depăși cu bine această perioadă.

Rac

Horoscopul zilei de 14 septembrie 2017 - Rac

Se pare că instinctul, intuiția nu te înșală nici în această zi, având ocazia să constați cât de adevărat este că „paza bună trece primejdia rea!” Ai talentul de a vedea un lucru bun chiar și în cadrul evenimentelor aparent banale, dar încărcate de mesaje, simboluri demne de luat în seamă. Ai ocazia să stabilești relații profunde cu o persoană de sex opus, să trăiești acum experiențe deosebite, să ai sentimente pasionale față de aceasta.

Leu

Horoscopul zilei de 14 septembrie 2017 - Leu

Primești susținere morală și sufletească din belșug, din partea partenerului de viață. Atenție însă la modul în care comunici cu unii dintre colaboratori întrucât ești predispus la pierderi financiare, probleme care vizează banii, afacerile. Pui acum foarte multă pasiune în ceea ce faci, mai ales dacă ți se promite un serios câștig financiar. La locul de muncă ești susținut de către colegi, de colaboratori știind cum să-ți impui punctul de vedere.

Fecioară

Horoscopul zilei de 14 septembrie 2017 - Fecioara

Te simți în largul tău la locul de muncă, acolo unde îți concentrezi atenția pe finalizarea cu succes a unor obligații de serviciu. Ești mult mai detașat de problemele din trecut astfel că te poți mobiliza cu succes, fiind o prezență plăcută pentru colegi, dând dovadă de creativitate și bun gust. Știi cum să atragi câștigul financiar reușind să negociezi în favoarea ta și chiar vei aplana unele discuții, bârfe în echipa din care faci parte.

Balanţa

Horoscopul zilei de 14 septembrie 2017 - Balanța

A venit momentul să spui: „A meritat să aștept!” atunci când vine vorba despre o (nouă) relație de dragoste. Te simți în elementul tău, plin de viață, optimism și încredere așa că nu ai de ce să te descurajezi acum în fața vreunui obstacol. Atenție la ceea ce spui și la modul în care o faci, nu uita că: „Tonul face muzica!”

Scorpion

Horoscopul zilei de 14 septembrie 2017 - Scorpion

Se cer revizuite unele probleme care țin de casă, familie. Relația cu partenerul de viață este mult mai deschisă, ba chiar vei primi susținere morală și financiară din partea acestuia. Încă te mai „macină” unele probleme care țin de viața sentimentală. Spre sfârșitul zilei analizate mai ai de lămurit niște probleme de serviciu, relația cu colegii și/sau colaboratorii.

Săgetător

Horoscopul zilei de 14 septembrie 2017 - Săgetător

Comunicarea joacă un rol estențial acum pentru a putea lămuri unele probleme legate de locul de muncă sau în privința relației cu vecinii și/sau cu rudele apropiate. Putem vorbi despre o călătorie care îți va aduce răspunsuri favorabile, încă de la începutul acestei zile.

Capricorn

Horoscopul zilei de 14 septembrie 2017 - Capricorn

Te gândești foarte serios la o nouă modalitate de a face rost de bani. Ești susținut de către superiori pentru a-ți împlini ambițiile în plan profesional acționând în secret pentru a finaliza unele proiecte care așteaptă „la sertar” de mai mult timp.

Vărsător

Horoscopul zilei de 14 septembrie 2017 - Vărsător

Reușești să îmbini acum utilul cu plăcutul având un real succes la sexul opus. Atenție! Nu te întrece cu gluma! Poți primi „după faptă și răsplată.” Este recomandat să te concentrezi pe realizarea obiectivelor mărețe, de viitor, de întrajutorare a semenilor. Ai ocazia să-ți demonstrezi abilitățile de manager, diplomat, de bun mediator în relația cu ceilalți, mai ales atunci când vine vorba despre lucrul în echipă.

Peşti

Horoscopul zilei de 14 septembrie 2017 - Pești

Sunt încă multe secrete care se cer dezvăluite acum. Se pare că ești dispus să dai curs unei (noi) relații de iubire și care se va derula în secret. Nu prea ai chef să-ți pui întrebări, preferând să te lași cuprins de „parfumul” dragostei. Atenție cui împărtășești secretele, proiectele tale pentru că există riscul de a fi trădat.