Horoscopul zilei de 14 octombrie 2019

Berbec

Starea emoțională de astăzi va fi destul de fluctuantă și s-ar putea ca din această cauză să fii tentată să iei niște decizii impulsive în plan sentimental. Atenție la conflictele cu persoana iubită!

Taur

Este important să acorzi mai multă atenție sănătății. Riscul de a se agrava niște afecțiuni deja existente este mare, însă și șansele de vindecare există, mai ales dacă la bază este vorba de un conflict interior pe care reușești să-l dizolvi.

Gemeni

Posibile tensiuni și discuții în contradictoriu cu prietenii. Unele persoane din anturaj pot fi destul de acide la adresa ta și te sfătuim să rămâi diplomată și să tratezi cu umor situația.

Rac

Este o zi importantă în ceea ce privește cariera ta. Poți primi o propunere de avansare în funcție sau niște țeluri de viitor se pot schimba, aspect, de altfel, benefic pentru ascensiunea ta profesională.

Leu

Poți primi o ofertă de vacanță și poți decide să pleci într-o călătorie. Pe de altă parte, este o zi bună să iei o decizie vizavi de un curs sau, poate, legat de continuarea unor studii.

Fecioară

Cineva ți-ar putea face un favor financiar astăzi. Posibil să ți se returneze o datorie mai veche sau să primești un comision, un bonus neașteptat.

Balanţa

Se întrevăd conflicte serioase cu partenerul de viață și te sfătuim, pentru a nu rupe relația, să lași de la tine și să dai dovadă de răbdare și diplomație.

Scorpion

Este o zi destul de tensionată la locul de muncă, însă sarcinile și responsabilitățile cu care te vei confunta astăzi ți-ar putea deschide noi uși pentru viitorul tău profesional. Atenție mai multă la sănătate!

Săgetător

Azi este o zi favorabilă creației și iubirii. Dacă lucrezi în domeniul artistic te vei bucura de succes. Pe de altă parte, ai șansa să-ți trăiești povestea de iubire la intensitate maximă.

Capricorn

Nu este exclus să decizi să-ți schimbi locuința, domiciliul sau chiar să te muți astăzi într-o casă nouă. Relația cu membrii familiei poate fu ușor tensionată astăzi.

Vărsător

Folosește-te cu încredere de capacitatea de a dialoga pentru a obține ceea ce-ți dorești de la cei din jur. Posibile deplasări în interes de serviciu.

Peşti

Ai ocazia astăzi să negociezi o sumă de bani. Fii cu ochii în patru și vezi de unde poate sosi această oportunitate de a-ți îmbunătăți veniturile.