Horoscopul zilei de 14 octombrie 2018

Berbec

Ai grijă să nu intri în conflicte cu oamenii legii. Este posibil chiar și fără să vrei să încalci o regulă, o lege minoră și să te alegi cu o amendă. Dacă ești la volan, condu cu prudență!

Taur

S-ar putea să primești niște critici din partea membrilor familiei care te acuză de iresponsabilitate și indiferență. Încearcă să fii mai înțelegătoare, mai laes dacă este vorba de persoane mai în vârstă.

Gemeni

S-ar putea să intri în niște rivalități absolut nefondate cu un prieten, însă orgoliul să nu te lase să te oprești. Nu uita că nu trebuie să demonstrezi nimic nimănui.

Rac

Poți intra într-un conflict serios cu părinții dacă nu știi să-ți gestionezi stările de nervi de care vei da dovadă astăzi. Caută să te împaci întâi cu tine și apoi cu cei din jur.

Leu

Ai chef de distracție, de ieșit în oraș și ești mai sociabilă ca niciodată. Este posibil ca aceste stări să le ai ca urmare a unei decepții amoroase sau a unei neîmpliniri din viața de zi cu zi.

Fecioară

Ai ocazia să te remarci prin comunicare și ar trebui să porți azi acele dialoguri cu persoane pe care le-ai evitat până acum din diferite motive. Context astral favorabil susținerii examenelor și testelor.

Balanţa

Ai grijă la vorbele frumoase care-ți sunt adresate azi. Nu este exclus ca cineva să vrea să obțină ceva de la tine și să apeleze la tot felul de tertipluri pentri a obține ceea ce-și dorește. Nu te lăsa păcălită!

Scorpion

Te lași măcinată de niște gânduri, frământări sufletești și tendința este de a te retrage din viața socială pentru a medita. Simți nevoia unor răspunsuri, însă nu știi unde să le cauți.

Săgetător

Te preocupă partea financiară și ești dispusă să muncești suplimentar sau să faci câteva comisioane doar pentru a-ți îmbunătăți veniturile. Încearcă să faci economii.

Capricorn

Cu Luna în semnul tău vei da dovadă de energie, bună dispoziție, vei fi mai îngăduitoare, mai înțelegătoare cu cei din jur și ai putea pune la cale planuri frumoase pe termen lung alături de cei dragi.

Vărsător

Un prieten are nevoie de ajutorul tău și nu vei sta pe gânduri, chiar dacă pentru asta va trebui să renunți la planurile tale sau la propriile plăceri și dorințe.

Peşti

Chiar dacă este posibil ca o persoană dragă să te dezamăgească astăzi, vei reuși să treci cu bine peste această etapă și să-ți regăsești echilibrul psihic și emoțional.