Horoscopul zilei de 14 noiembrie 2018

Berbec

Ziua de azi îți aduce surprize nebănuite. Un flirt la locul de muncă poate veni cu emoții și cu multe provocări. Ai grijă ce faci, te joci cu focul.

Taur

Dragostea poposește, într-un fel sau altul, în viața ta. Poate că vei cunoaște o persoană interesantă, poate că vei flirta cu una pe care o știi deja sau poate că ai un partener de cuplu de mai mult timp, iar acum vă veți apropia mai mult.

Gemeni

Bucură-te de ziua aceasta plină de melancolie. O să te apuce visarea chiar când te aștepți mai puțin, într-o ședință importantă, în autobuz... Oricum, ai grijă să nu te afunzi prea mult în starea asta, pentru că nu-ți face bine.

Rac

Ar fi bine ca azi să ai grijă la relațiile cu cei din jur. Nu trebuie nici să te apuci de lingușit, nici să te cerți cu cineva, dar e bine întotdeauna să știi să-ți impui punctul de vedere. Ai grijă la asta.

Leu

E timpul să fii mai responsabilă cu munca ta. În sensul că, atunci când e cazul, e bine să-ți asumi meritul, fără a considera că te lauzi cu asta. În plus, dacă tot ai terminat un proiect important și oamenii vor să te felicite, lasă-i să te felicite!

Fecioară

Uită de responsabilități și bucură-te de un moment de nebunie azi. O să se întâmple, nu îți face griji, iar tu nu va trebui să faci altceva decât să spui DA. Acceptă provocarea și ieși din zona de confort!

Balanţa

Orice s-ar întâmpla azi, să știi că tu poți spune și NU. Chiar oricând și oricui. Dacă cineva profită de bunătatea ta și te încarcă cu tot felul de sarcini, mai ales la locul de muncă, e timpul să îți impui punctul de vedere.

Scorpion

Nu ai probleme de niciun fel azi, dar ai putea trece prin niște situații mai puțin plăcute, mai ales în ceea ce privește bugetul. Ai grijă de card, de portofel, de telefon sau de acte. Riști să pierzi ceva important.

Săgetător

Orice conversație pe care o ai azi ar trebui luată ca atare. Nu mai căuta semnificații și subînțelesuri, nimic nu se va schimba. Spre seară, ai putea avea parte de o surpriză romantică.

Capricorn

Dacă urmărești o persoană din umbră, pe internet, sau poate cu coada ochiului în viața reală, persoana respectivă nu va înțelege prea curând că tu vrei să-i transmiți ceva. Mai bine ia-ți inima în dinți și spune-i direct tot ce ai de spus.

Vărsător

Bucură-te de această zi care îți aduce și flirturi, și posibilități financiare, și o veste bună, din punct de vedere al sănătății. Practic, nimic nu îți poate schimba norocul și nimeni nu-ți poate anula zâmbetul larg pe care îl vei avea toată ziua pe față.

Peşti

Astăzi ai parte de multă energie creatoare, ceea ce te face rapid sursa de inspirație pentru toate problemele pe care colegii tăi le întâmpină la serviciu. Toți îți vor cere să îi ajuți cu ceva, ceea ce va fi obositor, dar îți va oferi și o serie de mici satisfacții.