Horoscopul zilei de 14 martie 2020

Berbec

Te preocupă situația financiară și ai putea fi tentată să faci niște cheltuieli nejustificate în prima parte a zilei. Încearcă să-ți restricționezi bugetul în această perioadă!

Taur

Este o zi mai puțin tensionată ca cea de ieri referitor la zona sentimentală, însă riscul de ruptură și despărțiri nu a trecut. Atebție la întâlnirile de afaceri! Lucrurile pot merge prost!

Gemeni

S-ar putea să fii chemat la muncă sau să trebueiască să te implici într-un proiect profesional și acesta spect îți va da planurile peste cap. Odihnește-te mai mult!

Rac

Azi dai dovadă de o sensibilitate ieșită din comun și cel puțin în prima parte a zilei ar trebui să eviți deciziile importante. Atenție la subiectivitate!

Leu

S-ar putea să fii nevoită să te ocupi de casă, să faci curățenie, să faci unele reparații neprevăzute. Oricum, în aceste momente este de preferat să stai cât mai mult acasă.

Fecioară

Este de preferat să-ți anulezi deplasările programate pentru astăzi, chiar dacă era vorba de o plimbare la rude sau o întâlnire cu prietenii. Contextul astrologic o cere și ar fi indicat să nu te impui.

Balanţa

S-ar putea ca azi să te agiți pentru a intra în posesia unei sume de bani, poate să faci un împrumut sau să ceri returnarea unei datorii. Evtă cheltuielile care nu sunt urgente!

Scorpion

Gândurile îți joacă feste și ai tendința de a te panica și a te speria din orice. Încearcă să fii mai rațională și mai puțin emotivă!

Săgetător

În prima parte a zilei s-ar putea să fii măcinată de gânduri negativiste, însă viziunea se va mai limpezi pe parcursul zilei. Încearcă să te relaxezi în liniștea căminului.

Capricorn

S-ar putea să te cerți cu un prieten/prietenă și tensiunile, reproșurile să fie atât de serioase încât să încheiați relația.

Vărsător

S-ar putea să fii mai stresată decât de obicei din cauza unor sarcini pe care trebuie să le îndeplinești și contextul este cu atât mai acaparant cu cât deții funcții de conducere.

Peşti

Posibil ca astăzi să-ți dai seama de fața reală a unei persoane căreia i-ai oferit toată încrederea și i-ai încredințat secrete.