Horoscopul zilei de 14 martie 2019

Berbec

Este posibil să ai parte de o surpriză din partea unui membru al familiei sau să primești o veste de la cineva drag care să te bucure și să te binedispună. Activitățile casnice vor fi de interes în partea a doua a zilei și te poți ocupa de o reparație în casă.

Taur

Este o zi bună pentru participarea la ședințe, seminarii, cursuri, dar și interviuri și concursuri. Cei care susțin astăzi examene vor fi avantajați. Atenție la comunicarea cu prietenii și cu colegii de muncă!

Gemeni

Ești energică și binedispusă, iar atitudinea îngăduitoare față de cei din jur te va ajuta foarte mult să-ți îndeplinești obiectivele propuse. Atenție la cheltuieli și la produsele pe care le achiziționezi!

Rac

Ești mai preocupată decât de obicei de felul în care arăți și poți face unele schimbări de look sau de stil vestimentar. Atenție! Poți întra în conflict cu partenerul de viață pe motive puerile.

Leu

Din punct de vedere al sănătății te sfătuim să acorzi mai multă atenție odihnei și alimentației. Nu te vei simți în apele tale și epuizarea fizică și psihică își vor pune amprenta asupra stării tale.

Fecioară

Ai tendința de a vorbi mai mult decât este necesar și nu este exclus ca, fără să vrei, să spui și ceea ce nu trebuie, să dezvălui un secret. Cuvintele de ordine ale zilei sunt energia și agitația, prin urmare administrează-le corect!

Balanţa

Este foarte probabil ca astăzi să ai parte de o răsturnare de planuri în zona profesională. La locul de muncă situația va fi tensionată, iar sarcinile le vei percepe ca fiind acaparante. Nu refuza o invitație în oraș, la ceas de seară!

Scorpion

Îmbunătățirea situației financiare pare să fie tot ceea ce te interesează astăzi și pentru asta ești dispusă să-ți iei chiar și un job suplimentar. Nu este exclus să contactezi prieteni și foști colegi de muncă pentru a le propune o colaborare sau a-i întreba despre posibilitatea existenței unei oferte de muncă.

Săgetător

Poți intra în conflicte cu partenerul de viață pe teme financiare, mai ales dacă aveți banii la comun. Poți primi vești legate de un partaj, de o moștenire sau de un bun de patrimoniu.

Capricorn

Eviți discuțiile pe teme sensibile sau prea sentimentale și poți avea parte de piedici în comunicarea cu cei dragi, mai ales cu persoana iubită căreia reușești să-i inhibi orice declarație de dragoste.

Vărsător

Te poți confrunta cu probleme de sănătate, posibile dureri de dinți, de oase și nu este exclus să ai parte de mici accidentări, luxații, prin urmare te sfătuim să fii foarte atentă pe unde calci.

Peşti

Treci printr-un amalgam de stări sentimentale și nu este exclus să-ți revină în minte amintiri, persoane din trecut. Nostalgia și melancolia te-ar putea copleși dacă nu le vei administra corespunzător.