Horoscopul zilei de 14 martie 2018

Berbec

Niște prieteni îți fac o surpiză sau complotează împreună cu partenerul de viață și pun la cale un eveniment la care nu te-ai fi așteptat.

Taur

Te vei bucura de niște aprecieri care, însă, nu vor fi doar la nivel verbal, ci se vor materializa fie in bunuri, chiar cadouri, fie în bani.

Gemeni

Începi să te interesezi de destinații de vacanță și îți faci planuri pentru perioada următoare. Oboseala din ultimul timp își spune cuvântul și simți că ai nevoie de o vacanță.

Rac

Îți cumperi o pușculiță sau îți deschizi un cont de economii, cert este că ești pregătită să pui bani deoparte, fie pentru vacanță, fie pentru un eveniment important.

Leu

Vei rămâne surprinsă de partenerul tău care fie te copleșește cu flori și complimente, fie îți cumpără un cadou costisitor la care nu te așteptai. Prietenii îți vor fi alături astăzi.

Fecioară

Trebuie să fii cu ochii în patru la locul de muncă deoarece poți avea parte de niște situații neașteptate pe care, dacă le prinzi din zbor, se pot transforma în adevărate oportunități.

Balanţa

Este foarte posibil ca astăzi să primești un bilet la concertul preferat, un voucher de reducere la SPA sau chiar un bilet de avion cu destinația ta preferată. Pe scurt, partenerul te va surprinde pe deplin astăzi.

Scorpion

Niște treburi administrative și activități gospodărești îți pot perturba programul de lucru. Este posibil să ai nevoie de o învoire la job sau să faci niște amânări legate de acte.

Săgetător

Demarezi o activitate ce are legătură cu locuința, însă o vei abandona din lipsă de susținere. Încearcă să nu te mai bazei pe cei din jur și astfel nu vei mai fi dezamăgită.

Capricorn

Ziua de astăzi este definită de activități legate de partea financiară. Fie închei niște contracte, fie primești o remunerație, fie cauți să investești banii într-o afacere sau într-un imobil.

Vărsător

Dai dovadă de o energie ieșită din comun, ești binedispusă și în formă maximă. Concentrează-te pe ceea ce ai de rezolvat astăzi și vei avea parte de succese și aprecieri.

Peşti

O zi plină de provocări la locul de muncă sau legate de carieră. Te preocupă statutul profesional și îți canalizezi toată energia în acest sens. Nu te pripi să iei decizii.