Horoscopul zilei de 14 mai 2019

Berbec

Zi cu multe responsabilități și cu nervi. Încearcă să-ți păstrezi calmul dacă vrei să realizezi tot ce ți-ai propus, pentru că altfel n-o să ai nicio șansă de reușită. Spre seară, dacă timpul îți permite, ieși la o plimbare sau mergi o oră la sală pentru puțină relaxare activă.

Taur

Te bucuri azi de o reușită mai veche. Chiar dacă nu ai cules roadele acestei reușite până acum, acum e momentul perfect - aveai nevoie de ceva care să te stimuleze pe mai departe. Familia îți e aproape cu sfaturi foarte utile, ascultă-le!

Gemeni

Te dedici unei probleme care nu e a ta, dar care în esență devine a ta, pentru că te enervează la culme că nu ai putut s-o rezolvi până acum, așa cum îi promisesei cuiva. O să-ți pui toată ambiția în asta și mai mult ca sigur îți vei duce planul la bun sfârșit.

Rac

Ai nevoie de atenție, iar dacă nu o primești de unde ar trebui, te hotărăști să o cauți în altă parte. Ai grijă, te joci cu focul și știi asta. Asumă-ți încă de pe acum consecințele acțiunilor tale... mai devreme sau mai târziu adevărul va ieși la iveală.

Leu

Ai parte de momente frumoase în cuplu. Partenerul te răsfață așa cum n-a mai făcut-o de multă vreme, iar asta îți readuce speranța că lucrurile între voi vor intra din nou, și pentru totdeauna, pe un făgaș normal.

Fecioară

O persoană mai în vârstă din familie îți dă sfaturi utile, dar tu refuzi să le asculți, crezând că ideile tale moderne sunt mai bune. Ai să vezi că uneori chiar aceste sfaturi de școală veche sunt mai eficiente. S-ar putea să-ți pară rău că ai ignorat respectiva persoană dragă.

Balanţa

Ai o zi excelentă azi și, chiar dacă în general nu-ți place să te lauzi, azi o vei cam face. Pur și simplu vrei să le spui și celor din jur cât de bine îți merge și ce reușite ai avut în ultima perioadă. Atenție! Invidiile se pot activa mai repede decât ți-ai imagina!

Scorpion

Orice ai face azi, nu-i ignora pe cei care au nevoie de ajutorul tău. Dacă cineva își pune speranța în tine, atunci fă tot posibilul să ajuți persoana respectivă. Nu ți-ar plăcea nici ție să rămâi așa, doar cu speranța... În plus, oricum nu-ți place să dezamăgești oamenii, așa că treci la treabă!

Săgetător

Un flirt inocent s-ar putea transforma rapid într-o aventură amoroasă fierbinte și periculoasă. Ai mare grijă cu cine și unde alegi azi să flirtezi. Ferește-te să o faci la locul de muncă și mai ales cu vreun șef. Îți pui singură viitorul profesional în pericol!

Capricorn

Veștile bune circulă repede, dar zvonurile circulă și mai repede! Azi o să afli niște zvonuri despre tine sau despre partenerul de cuplu, zvonuri care te vor enerva la culme. Vei vrea să faci lumină în acest caz, dar situația se va dovedi mai complicată decât pare la prima vedere.

Vărsător

Dacă ai o problemă cu cineva, ar fi bine să i-o comunici în mod direct. Comportamentul tău, dar și limbajul nonverbal, te trădează. Pentru a evita situațiile stânjenitoare, fă-ți curaj și spune lucrurilor pe nume.

Peşti

Minciunile te enervează cel mai mult, iar azi s-ar putea să prinzi pe cineva că te minte în față, direct, fără scrupule, fără ocolișuri. O să te cuprindă o stare de nervi și reacțiile tale ar putea fi de-a dreptul exagerate. Încearcă totuși să te controlezi.