Horoscopul zilei de 14 mai 2018

Berbec

Azi te dedici proiectelor de muncă și refuzi să socializezi, pentru a nu pierde timpul. Cineva de la serviciu o să creadă despre tine că ești cu nasul pe sus, dar chiar nu îți pasă în aceste momente în care tu ești concentrată pe un țel anume.

Taur

Ziua de azi o să fie tare obositoare, dar ai mare noroc cu oamenii dragi, cu familia, care îți sunt aproape și spre seară îți fac o surpriză de proporții, doar pentru ca tu să uiți de problemele de la muncă și de stres.

Gemeni

Azi sunt șanse mari să dai bani, o sumă mare de bani, poate pe o datorie mai veche, poate în taxe către stat... cert e că la finalul zilei o să ai bugetul destul de avariat, din păcate. Dar măcar ai rezolvat ceva, dacă te face să te simți mai bine.

Rac

Te concentrezi pe muncă și pe ceea ce mai ai de făcut și ziua trece imediat. Trebuie să iei o decizie mai repede, dar nu te-ai hotărât încă, drept urmare o să cazi pe gânduri spre seară și așa s-ar putea să și adormi.

Leu

Azi vorbești cu o persoană cu care nu ai mai vorbit de multă vreme și de care chiar uitasei complet. Dar cumva, aceasta se întoarce în viața ta și până la căderea serii o să vă povestiți viețile și vă va cuprinde melancolia.

Fecioară

Astazi îți faci planuri de vacanță, deși e luni și ai foarte multă treabă la serviciu. Nu-ți pasă însă prea mult de asta și cumperi niște bilete de tren/ avion/ autocar, după care rezervi și niște locuri la un hotel. Ești cu gândul numai la vacanță!

Balanţa

Șefii sunt cu ochii pe tine azi, iar asta te nemulțumește. Ești agitată și stresată și aveai planuri să pleci mai devreme de la locul de muncă, dar se pare că nu ai nicio șansă. Cineva din familie e posibil să se supere pe tine.

Scorpion

Azi nu te simți prea bine, simțindu-ți organismul slăbit. Poate fi vorba de o indigestie sau de o stare de epuizare fizică care te va obliga să stai mai retrasă. Spre seară este posibil să ai unele discuții în contradictoriu cu persoana iubită.

Săgetător

Te implici mai mult în relația cu partenerul de viață, îndeosebi în prima parte a acestei zile. Sunt multe probleme de lămurit și este nevoie de mult calm și înțelegere pentru a depăși momentele de tensiune.

Capricorn

O veste bună venită din partea unor prieteni te va scoate din starea de amorțeală. Ziua de azi nu prea este pe placul tău, mai ales atunci când te vezi pus în situația de a da unele explicații partenerului de viață.

Vărsător

Azi ai noroc mare, așa că ai putea juca la loto... cine știe când dă norocul peste tine?! Până atunci însă, ai șanse să găsești niște bani pe jos sau să ți se returneze un împrumut. O să închei ziua cu buzunarele pline.

Peşti

Azi te cerți cu cineva de la locul de muncă, din cauza unui motiv cât se poate de neserios. Chiar dacă tu o să vrei să faci pace la un moment-dat, celaltă persoană nu e deloc încântată de asta și te ignoră întreaga zi.