Horoscopul zilei de 14 iunie 2019

Berbec

Încearcă să reziști tentațiilor azi. Te-ar putea costa scump slăbiciunile, deci ai mare grijă... Dacă vei reuși să treci peste ziua de azi cu bine, week-end-ul ți-ar putea rezerva numai surprize frumoase.

Taur

Bucură-te de prieteni și de relațiile de prietenie azi! Ai toate șansele să primești oferte tentante sau să faceți planuri neașteptate și să plecați pur și simplu undeva, pe seară... Cum ar fi ca mâine dimineață să te trezești la mare?

Gemeni

Azi e timpul să uiți de responsabilități și să te concentrezi pe relaxare. Faci planuri de week-end, poate și de o vacanță mai lungă, și ești cu capul în nori în mare parte. Încearcă, totuși, să nu-ți neglijezi munca.

Rac

Simți nevoia de a relaționa cu o persoană cu care nu ai mai avut nicio legătură de mulți ani. Ai putea să faci primul pas, dar preferi doar să trimiți niște semnale cum că ești deschisă la conversații...

Leu

Riscurile ca azi să cazi pradă tentațiilor de tot felul sunt destul de mari. Încearcă să te abții de la cheltuieli impulsive și inutile, nu mânca mai mult decât ar trebui, pentru că ai risc de indigestii, și încearcă să ai o zi cât mai liniștită cu putință.

Fecioară

Te bucuri de o zi specială azi, pentru că fluturii din stomac îți dau niște emoții puternice, care îți blochează orice energie negativă ce ar putea să-ți apară în cale. Ai grijă să nu faci greșeli la locul de muncă, din această cauză.

Balanţa

Bucură-te de o zi fără griji și fără probleme, în care tot ceea ce-ți preocupă mintea este legat de planurile pentru minivacanță. Încearcă totuși să rezolvi înainte ce ai de rezolvat pentru locul de muncă, deoarece șefii sunt cu ochii pe tine.

Scorpion

Ai nevoie de o escapadă, iar minivacanța care vine e momentul perfect pentru asta. Azi va trebui însă să aduni oamenii cu care să te distrezi. Să-i convingi și să vă organizați.

Săgetător

Te deprimă un lucru azi, dar încerci să-ți ridici singură moralul, atât cât poți. Vorbește cu cineva și fă o plimbare lungă, care să te mai relaxeze și să-ți mai ia din griji.

Capricorn

Azi petreci timp de calitate alaturi de persoana iubită, iar asta e cel mai important pentru tine. Vă planificați minivacanța și vă bucurați împreună de un sfârșit de săptămână plin de romantism.

Vărsător

Azi ai vrea să pleci departe, ești cu gândul numai la vacanță, dar din păcate ai foarte mult de muncă. Ai noroc însă cu un coleg care te ajută și te scoate din orice încurcătură.

Peşti

Primești vești bune, vești legate de sănătatea unei persoane dragi, iar asta te relaxează psihic. Sunt șanse mari să pleci până la urmă într-o excursie pe care o planificasei, pentru că nu mai ești stresată.