Horoscopul zilei de 14 iunie 2018

Berbec

Încerci să rezolvi o problemă care nu îți aparține, iar asta o să-ți dea bătăi majore de cap. Dacă ai vrut să ieși în evidență cu asta, iată că nu a fost o idee prea bună și s-ar putea să ieși în evidență, dar nu într-un mod pozitiv.

Taur

Șansele ca azi să ai noroc la bani sunt maxime, așadar dacă voiai să ceri o mărire de salariu sau un bonus, acum e momentul! Ai parte de susținere din partea astrelor azi, așadar ia și asta în considerare, în tot ceea ce faci.

Gemeni

Dacă cineva sau ceva îți strică planurile azi, acceptă că pur și simplu nu aveai o zi bună și mergi mai departe. Ai toate șansele să transformi singură această zi, dintr-o zi proastă, într-o zi excelentă, dar doar dacă ai curaj să te arunci în necunoscut.

Rac

Azi bazează-te pe intuiție mai mult ca oricând, pentru că doar intuiția te poate duce acolo unde-ți dorești. Orice întrebare ai avea, orice nelămurire, mergi pe instinct. O să fie bine, ai să vezi.

Leu

Ai noroc în dragoste azi, iar dacă nu ești într-o relație stabilă, sunt șanse mari să cunoști o persoană interesantă, de care să te îndrăgostești. O aventură de-o vară ar putea să apară la orizont.

Fecioară

Cineva îți spune un secret despre o persoană apropiată, iar asta te zguduie din temelii. N-o să mai vrei să faci nimic azi, atât de marcată vei fi. Calmează-te, toți oamenii au secrete, ar fi trebuit să știi asta până acum.

Balanţa

Ziua de azi trece mult mai ușor după ce ai o discuție sinceră cu o persoană și după ce îi spui toate problemele pe care le ai pe suflet. O să vezi că o să te simți de o mie de ori mai bine și vei fi pregătită pentru orice.

Scorpion

Azi e cazul să le spui celor din jur adevărul. Nu mai minți, nu te mai preface, pentru că nu are rost. Dacă ai ceva de spus, spune și gata. O să te simți mult mai relaxată apoi.

Săgetător

Minciunile și bârfele din jur te dezgustă. Azi nu ai chef de nimeni și de nimic, pentru că te-ai săturat de oameni, în general. E posibil ca sub toată această energie negativă să-ți planifici pe ultima sută de metri o scurtă vacanță în week-end.

Capricorn

Cineva te calcă pe nervi la locul de muncă și ai putea avea o ieșire nervoasă care să surprindă pe toată lumea, pentru că nimeni nu te-a mai văzut așa. Orice-ar fi, nu trebuie să exagerezi.

Vărsător

Atenție la comportamentul tău și mai ales la ceea ce spui. Unii oameni s-ar putea simți răniți din cauza cuvintelor pe care tu le rostești fără să-ți dai seama. Gândește-te și cum se simt ceilalți, așa e frumos...

Peşti

Ai toate șansele să descoperi azi că cineva te minte. O să te întristeze rău asta, s-ar putea chiar și să plângi... dar n-ai ce face, trebuie să accepți că așa sunt unii oameni. O să treacă și asta!