Horoscopul zilei de 14 ianuarie 2020

Berbec

Ai șanse să vindeci o poveste de iubire din trecut și nu este exclus să te întâlnești cu un fost partener. Dizolvă-ți amintirile, vindecă-ți traumele psihice și emoționale și vei observa că și starea ta de sănătate se va îmbunătăți.

Taur

Un prieten cu care nu ai mai vorbit de multă vreme te poate căuta astăzi sau chiar tu poți fi tentată să te întorci la o fostă relație, de prietenie sau de iubire, pentru a o consolida.

Gemeni

Ai șanse remarcabile astăzi să te faci remarcată la locul de muncă sau într-un context profesional. Poți primi aprecieri și chiar propuneri noi, posibil de avansare sau de schimbare a locului de muncă cu unul mai bun.

Rac

Este o zi foarte bună să planifici o călătorie sau să reiei legătura cu o persoană din străinătate. Nu este exclus nici să fie vorba de o legătură sentimentală care să ia naștere cu o persoană de altă cultură sau de altă religie, naționalitate, sau cu o persoană cunoscută într-o călătorie sau la un curs.

Leu

S-ar putea să ai parte de o întâlnire, sau cel puțin să o programezi, cu o persoană care te va învăța să trăiești pasiunea la cote înalte. Atenție! Nu te lăsa furată de promisiuni, iar dacă ești într-o relație evită să calci strâmb!

Fecioară

Ai șanse mari să-ți rearmonizezi și consolidezi relația de cuplu sau căsnicia. Dacă ești singură, socializează mai mult pentru că ești susținută astrologic și poți începe o nouă poveste de iubire.

Balanţa

Dacă până acum sănătatea ți-a dat bătăi de cap, relaxează-te pentru că de azi vei observa o ameliorarea a stării generale. De asemenea, la locul de muncă și în relația cu colegii vei observa o îmbunătățire a situației.

Scorpion

Dacă ești singură pregătește-te să-ți întâlnești partenerul mult visat. Dacă faci parte dintr-un cuplu, nu este exclus să discuți posibilitatea de a deveni mamă și de a duce relația la alt nivel.

Săgetător

Relația cu membrii familiei intră de astăzi pe o curbă ascendentă și vei reuși să-ți îmbunătățești remarcabil modul în care comunici cu aceștia. Perioada aceasta este favorabilă reamenajărilor și renovărilor în casă.

Capricorn

Comunicarea cu cei din jur este minunată și poți obține tot ceea ce-ți dorești de la cei din jur, cu condiția să fii mai empatică și mai zâmbitoare. Posibile deplasări în scop profesional care se vor soluționa cu câștiguri.

Vărsător

Vești bune pot veni azi din sectorul financiar și nu este exclus ca cei mai norocoși Vărsători să primească o mărire de salariu sau o primă, un bonus. Moment bun pentru achitarea datoriilor.

Peşti

De azi Venus, palneta iubirii, va intra în semnul tău și până pe 7 februarie 2020 te va susține să ai mai multă grijă de tine, să-ți schimbi look-ul, să-ți consolidezi relațiile cu cei din jur, în special cu persoana iubită. Dacă ești singură, șansele de a te îndrăgosti și a da curs unei povești de dargoste sunt foarte mari.