Horoscopul zilei de 14 ianuarie 2018

Berbec

Te pregăteşti de o discuţie serioasă cu cineva din familie, dar lucrurile nu se întâmplă aşa cum sperai tu. Din păcate, e foarte posibil ca relaţia voastră să aibă de suferit azi, din cauza unor adevăruri care ies la lumină.

Taur

Străduieşte-te să îi înţelegi mai mult pe cei din jurul tău, pune-te în pielea lor şi nu le mai ignora problemele. Nu eşti singura persoană din lume care se confruntă cu neplăceri. Azi va trebui să înveţi asta.

Gemeni

Ai o zi relaxanta, chiar dacă ar fi trebuit să ai treabă. Refuzi să faci orice azi, ai nevoie de o zi doar pentru tine şi e de înţeles. Poate că ar trebui să faci asta mai des şi să nu te mai pui pe ultimul loc...

Rac

Pregăteşte-te pentru o zi destul de ciudată. O să te simţi uşor melancolică, uşor deprimată, neînţeleasă. Cine ştie, poate că e de la vreme, poate că pur şi simplu nu ai o zi grozavă. Dar nu are rost să te adânceşti în tristeţe! O să treacă!

Leu

Sunt zile şi zile. Azi e o zi dintr-aceea în care nu ai chef să faci nimic, ai vrea doar să leneveşti. Dacă crezi că asta te va ajuta să-ţi reîncarci bateriile pentru o nouă săptămână, atunci fă-o. Dar să ştii că nişte mişcare te-ar energiza considerabil.

Fecioară

Ai probleme în cuplu începând de azi, dar având în vedere comportamentul tău din ultima perioadă, asta nu ar trebui să te mire. Mai bine îi spui deschis partenerului ce ai pe suflet şi ce vrei să faci mai departe. Măcar nu va mai pierdeţi timpul împreună!

Balanţa

Când toată lumea îţi spune să-ţi vezi de problemele tale, poate că ar trebui să asculţi şi să nu te mai cerţi cu toţi. Acceptă că de această dată ai greşit şi mergi mai departe. Nu o să te judece nimeni, toată lumea greşeşte.

Scorpion

Bucură-te de o zi în care toată atenţia familiei e asupra ta. Te răsplătesc, te răsfaţă, te bucură. E o zi perfectă, aşa cum nu ai mai avut de multă vreme, dar cum era cazul să se întâmple. Meriţi asta!

Săgetător

Ai nevoie de distracţie, de o companie plăcută, dar refuzi să ieşi din casă, aşa că până seara aproape că te deprimi. Noroc cu prietenii care vin ei la tine şi reuşesc într-un final să te scoată din această stare.

Capricorn

Cineva te minte azi, iar tu îţi dai seama de asta din primul moment, dar nu ştii cum să reacţionezi. O să apelezi la un prieten apropiat să îi ceri sfatul, dar să ştii că răspunsul e deja în sufletul tău. Ascultă-ţi instinctul.

Vărsător

Cineva îţi dă o veste excelentă azi, veste care are legătură cu locul tău de muncă. O să fii în al nouălea cer la aflarea informaţiei şi o să îi bucuri la rândul tău şi pe alţii, odată ce le vei spune ce ai aflat. O zi bună, pe care n-o s-o uiţi curând.

Peşti

Astazi trebuie să fii mai atentă la partenerul de cuplu, care are nevoie de prezenţa ta. În ultima perioadă te-ai concentrat mai mult pe muncă decât pe viaţa de familie, dar a venit momentul să îţi regândeşti priorităţile.