Horoscopul zilei de 14 februarie 2019

Berbec

Toată nebunia cu Valentine's day ar putea să te enerveze azi. Ești concentrată pe muncă și nu mai poți asculta discuții despre relațiile de cuplu sau despre dragoste. Culmea, spre seară, tu însăți ai putea fi surprinsă în acest sens!

Taur

Dragostea plutește în aer, iar tu ești la fel de rațională și concentrată pe muncă ca oricând. Nu te va ține mult această stare de concentrare însă - azi, mai devreme sau mai târziu, vei ceda și tu.

Gemeni

Când toată lumea nu vorbește decât despre iubire și relații, simți că e momentul să te deschizi și tu puțin. Ai grijă însă cui îi spui povestea ta, nu vrei să ajungi subiect de bârfe.

Rac

Iubirea și energia pozitivă de azi îți schimbă și ție dispoziția. Ești mai relaxată ca oricând, deși ai multe de rezolvat, însă știi că vei reuși să termini totul la timp, ca de obicei, mai devreme sau mai târziu.

Leu

E timpul să te redescoperi și să te pui pe tine însăți pe primul loc în topul priorităților. Ai făcut destule pentru cei din jur, acum e timpul să faci lucruri și pentru tine. Azi ai nevoie să fii singură și să te răsfeți exact așa cum vrei.

Fecioară

Ai grijă la afacerile încheiate azi, pentru că există riscul de a pierde bani. Încearcă să te rezumi la schimburi simple, nu e momentul pentru investiții serioase sau pentru proiecte majore.

Balanţa

Toată dragostea din jurul tău te deprimă. E foarte probabil ca, în ciuda aparențelor, relația ta de cuplu să nu meargă prea bine sau chiar să fi despărțit deja. În acest caz, Sf. Valentin poate fi ocazia perfectă pentru a ieși cu cea mai bună prietenă.

Scorpion

Azi ai nevoie de o vorbă bună și de un umăr pe care să te plângi. Ai o zi destul de proastă, dar nu vrei să i te destăinui jumătății tale pentru a nu-i strica ziua. Apelează la un prieten de încredere și golește-ți sufletul.

Săgetător

Astrele te îndeamnă să faci un gest necugetat azi. Ai grijă cât de departe mergi... S-ar putea să-ți pară rău mai repede decât te așteptai dacă exagerezi. Ține-te departe măcar de dorința de a-ți suna foștii iubiți.

Capricorn

Azi comunici foarte bine cu partenerii de afaceri, așa că ar fi bine să profiți de acest avantaj și să treci direct la acțiune - încheie un contract sau bate palma pe un proiect. Ai nevoie de bani, iar azi e ziua perfectă pentru a-i obține.

Vărsător

Cu toate că dragostea plutește în aer, tu și partenerul tău de cuplu v-ați putea certa azi. Apar conflicte legate de alți membri ai familiei, oameni care s-au tot băgat în relația voastră.

Peşti

Veștile bune apar azi și în viața ta și îți înseninează ziua, de altfel destul de mohorâtă. Partea bună este că spre seară o să uiți de tot de neplăcerile din prima parte a zilei, pentru că vei avea parte de o surpriză de proporții.