Horoscopul zilei de 14 februarie 2018

Berbec

Ziua Îndrăgostiților îți aduce recunoaștere pe parte profesională și socială. Nu ezita să sărbătorești aprecierile alături de iubitul tău și o sticlă de vin roșu.

Taur

Ziua Îndrăgostiților îți aduce vești de la o persoană dragă aflată în străinătate. Fie primești un telefon mult așteptat, fie o scrisoare de dragoste semnată cu multe inimioare.

Gemeni

Ziua Îndrăgostiților îți deschide larg porțile comunicării și s-ar putea să porți niște discuții foarte intense la locul de muncă.

Rac

Îți vei petrece Ziua Îndrăgostiților în brațele partenerului și vei reuși să consolidezi puternic relația voastră pentru o lungă perioadă de timp.

Leu

Ziua Îndrăgostiților îți aduce sarcini în plus la locul de muncă și o serie de responsabilități pe care nu erai pregătită sa le primești în această perioadă.

Fecioară

Vei alege să-ți surprinzi partenerul de Ziua Îndrăgostiților, însă pregătește-te că s-ar putea ca tu să fii cea surprinsă, în sens plăcut, desigur.

Balanţa

De Ziua Îndrăgostiților te vei agita fie la cumpărături, fie vei face ordine în casă sau te vei ocupa de chestiuni administrative, însă totul pentru a pregăti o seară romantică alături de partener.

Scorpion

Îți petreci Ziua Îndrăgostiților pe drumuri rezolvând sarcini de serviciu sau administrative, însă nu vei uita să te oprești la florărie și la cofetărie pentru a-ți răsfăța simțurile.

Săgetător

Ziua Îndrăgostiților nu te găsește în apele tale deoarece te macină situația financiară sau recuperarea unei sume de bani. Trăiește momentul și răsfață-ți partenerul cu dezmierdări și sărutări.

Capricorn

De Ziua Îndrăgostiților s-ar putea să primești cel mai important și așteptat cadou și anume aprobarea sau semnarea unui contract important.

Vărsător

Din păcate, Ziua Îndrăgostiților nu te găsește în apele tale și ai tendința de a te închide în casă și a nu vorbi cu nimeni. Încearcă, totuși să dai culoare sărbătorii și nu vei regreta.

Peşti

Ziua Îndrăgostiților, pentru unii nativi Pești, va veni cu lacrimi și dezamăgiri, însă fiecare durere trebuie privită ca pe o purificare și o eliberare. Încearcă să vezi partea pozitivă a lucrurilor pentri că sigur există.