Horoscopul zilei de 14 decembrie 2019

Berbec

Posibil ca din cauza unor situații ce țin de locul de muncă, fie sarcini suplimentare, fie activități profesionale extra, să nu te poți dedica celor dragi, iar asta svină la pachet cu reproșuri.

Taur

Este o zi bună pentru studiu, însă mai degrabă ești dedicată acumulării de cunoștințe care să te ajute profesional, decât cunoașterii sau altor activităâi intelectuale.

Gemeni

Problemele cu banii vor continua și ar trebui să încerci să-ți faci niște calcule mai raționale. Posibil să fii nevoită să scoți din buzunar o sumă de bani neprevăzută.

Rac

Reșația cu partenerul de viață poate fi ușor tensionată astăzi și oricât ai încerca să împaci spiritele, critici și acuze tot vor exista. Evită să iei decizii sentimentale!

Leu

Ești obosită și în ciuda acestui fapt tinzi să te dedici unor activități epuizante. Lasă curățenia deoparte și odihnește-te! Te așteaptă o perioadă provocatoare!

Fecioară

Stare de indiferență și nepăsare pe care o manifești astăzi s-ar putea să-ți aducă niște conflicte cu persoana iubită. Chiar dacă nu poți fi altfel, cel puțin evită să intri în contradicții.

Balanţa

Se întrevăd conflicte cu familia, în special cu rudele mai în vârstă și ar fi de preferat să stai departe de dialogurile în contradictoriu, mai ales dacă viziunea, principiile sunt diferite.

Scorpion

S-ar putea să treci printr-o serie de nemulțumiri sufletești, de regrete, de contraziceri, să nu știi dacă ai luat decizia corectă într-un anumit moment. Oricum, nu acționa radical astăzi!

Săgetător

Sectorul financiar nu este deloc un motiv de bucurie și s-ar putea să fii nevoită să scoți niște bani din buzunar care nu erau planificați.

Capricorn

Te lași copleșită de gânduri, de griji și frustrări și este posibil ca acestea să fie legate de relația de dragoste pe care o ai. Nu lua decizii astăzi pentru că poți fi subiectivă!

Vărsător

Starea de sănătate nu este deloc bună. Te poți simți lipsită de energie, de vlagă și chiar te poți confrunta cu unele stări de confuzie, anxietate care vor accentua orice fel de durere fizică. Odihnește-te mai mult!

Peşti

Îți este dor de cineva sau de ceva, de o anume etapă din viața ta, însă va trebui să (te) ierți, să accepți că ceva s-a încheiat și să mergi mai departe.