Horoscopul zilei de 14 decembrie 2018

Berbec

Azi ai o super energie, probabil pentru că e vineri și abia așteptai să vină week-end-ul. Toată lumea remarcă faptul că ești cu zâmbetul pe buze întreaga zi și starea ta e pur și simplu molipsitoare. Ești ca o gură de aer proaspăt la locul de muncă.

Taur

Chiar dacă e vineri și ai fi vrut să-ți petreci ziua făcând planuri pentru week-end, azi e posibil să muncești din greu... Apare ceva urgent, o situație de criză care trebuie rezolvată și care îți dă ziua peste cap.

Gemeni

Ai planuri mari azi și majoritatea sunt legate de sectorul amoros într-un fel sau altul. Vrei să inviți o persoană în oraș, o persoană specială pentru tine, dar abia spre seară îți faci curaj. Mai bine mai târziu decât niciodată oricum!

Rac

Ai nevoie de ajutorul cuiva azi, pentru a ieși dintr-o mică situație neplăcută. O persoană pe care o apreciezi te enervează la culme, comportament la care nu te-ai fi așteptat din partea ei. Poate că o discuție între voi n-ar strica.

Leu

Cineva din familie îți dă azi o veste bună care ține de sănătate. Sunt șanse mari să ieși undeva în oraș pe seară pentru a sărbători această veste și pentru a discuta cu apropiații despre măsurile pe care va trebui să le luați în continuare în acest sens.

Fecioară

O mică problemă financiară îți dă planurile peste cap în prima parte a zilei de azi. Spre după amiază totul revine la normal pentru că te-ai putea hotărî să ceri un împrumut unui coleg sau unui prieten. Ai grijă cum cheltuiești și acești bani!

Balanţa

O dispută cu un coleg cauzează haos la locul de muncă azi. O să vă atacați grav dacă se va ajunge la acuzații din trecut, așa că dacă simți că se apropie un astfel de moment mai bine faci un compromis si cedeți. Altfel, se va termina urât.

Scorpion

Azi ai o zi bună, o zi în care pui familia pe primul plan. Nu prea ai chef de muncă, drept urmare ai putea pleca mai devreme de la job, dat fiind faptul că e și vineri. După serviciu, ai putea avea dorința de a merge la cumpărături de cadouri, dar agitația din magazine te va enerva.

Săgetător

Ar fi bine să nu-ți mai verși nervii pe cei care sunt în jurul tău la locul de muncă, dacă prietenii sau familia te enervează. Nu e frumos din partea ta, nu e corect și nici ție nu ți-ar plăcea să ți se întâmple asta. Analizează-ți comportamentul azi!

Capricorn

Azi o să înveți o lecție importantă - o lecție despre iubire, dincolo de orice. S-ar putea ca după acest moment special să te hotărăști să ajuți mai multe persoane, să pui la cale o campanie socială sau o strângere de fonduri.

Vărsător

Vești bune azi! Partenerul de cuplu te-ar putea surprinde cu o idee minunată de petrecut week-end-ul undeva în afara orașului. Acceptă și nu te mai gândi la muncă! O să fie ocazia perfectă pentru a petrece timp de calitate în doi.

Peşti

Orice ai face azi, ai grijă să nu te cerți cu colegii sau prietenii. Nu e o zi bună pentru conflicte, pentru că acestea ar putea degenera. Mai bine fă un compromis și retrage-te din discuție dacă simți că se apropie o ceartă.