Horoscopul zilei de 14 august 2019

Berbec

Azi e esențial să-ți păstrezi calmul, indiferent de situație, pentru că riști să-ți strici imaginea dacă o să ai un acces de nervi în mijlocul unei întâlniri cu prietenii, cu rudere sau cu partenerii de afaceri. Cu calm rezolvi orice.

Taur

Azi ai putea cunoaște o persoană interesantă, de care să te îndrăgostești la prima vedere. Vei simți fluturi în stomac mai ceva ca în adolescență, doar că de data aceasta vei trece la acțiune mult mai repede, nu vei mai sta pe gânduri.

Gemeni

Azi ar trebui să profiți la maxim de sfaturile unei persoane mai în vârstă, care îți vrea binele. Încearcă să ții cont de tot ce te-a învățat acest om și ai să vezi că vei obține ce îți dorești.

Rac

Încerci să-ți faci puțină ordine în viață, vrei să trăiești mai sănătos și ai putea face mici schimbări în acest sens. Apropiații te susțin, așa că ai șanse mari de reușită.

Leu

Decizi să elimini din viața ta persoanele toxice și oamenii care nu-ți transmit decât energie negativă. O să faci curățenie majoră - cine te enervează și-ți strică dispoziția... la revedere!

Fecioară

Ai putea avea o discuție serioasă cu partenerul de cuplu azi. Nu reușiți deloc să vă înțelegeți legat de un subiect anume, așa că a venit momentul să găsiți măcar o soluție de compromis.

Balanţa

Ești convinsă că partenerul de cuplu își dorește altceva... Numai că nu o să știi niciodată cu siguranță ce-și dorește, dacă nu îl întrebi. Comunicarea dintre voi lipsește cu desăvârșire, ar trebui să luați măsuri.

Scorpion

Ești de un calm molipsitor azi. Nimeni și nimic nu-ți poate strica starea de zen total, drept urmare o să ai o zi liniștită și n-o să bagi în seamă prea mult problemele din jur.

Săgetător

Azi s-ar putea să fii pusă pe ceartă. Încearcă totuși să nu cauți nod în papură tuturor, pentru că nu e cazul. Calmează-te și analizează-ți puțin comportamentul.

Capricorn

Astăzi ai putea să ai un conflict cu cineva din familie. Încearcă să nu pui gaz pe foc și să faci mici compromisuri, mai ales dacă e vorba de o persoană mai în vârstă cu care ai discuția în contradictoriu.

Vărsător

Te macină un sentiment de tristețe și nu știi cum să ieși din starea asta. Vorbește cu o persoană apropiată și deschide-ți sufletul dacă vrei să fii înțeleasă.

Peşti

Dacă cineva nu vrea să facă cum vrei tu, nu mai insista degeaba. Nu are rost să bați oamenii la cap cu tot felul de idei cu care ei nu rezonează. Acceptă asta și înțelege că atitudinea ta nu e cea mai potrivită.